Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Exponjas (121697) - Los Blankis (779104) » 457848641: T42/J8/V

Liga 457848641 Información oficial sobre el partido 457848641 en Hattrick

15.02.2014 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 8 / V.86 (5599)

Exponjas Alineación oficial del equipo 'Exponjas' en el partido 3 - 0 Los Blankis Alineación oficial del equipo 'Los Blankis' en el partido
Joachim Telemann (35') 1 - 0
Jayro de Paula (70') 2 - 0
Ernesto Echegoyen (85') 3 - 0
Exponjas Alineación oficial del equipo 'Exponjas' en el partido 3 - 0 Los Blankis Alineación oficial del equipo 'Los Blankis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Exponjas Alineación oficial del equipo 'Exponjas' en el partido 3 - 0 Los Blankis Alineación oficial del equipo 'Los Blankis' en el partido
Tiene un resultado normal 2.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,0 % 0,1 % 1,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Exponjas

Goles Goles

  • 105 Minuto 35 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Joachim Telemann rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Margus Kukk, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 0 a l'estadi!
  • 131 Minuto 70 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Exponjas va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Jayro de Paula progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 132 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Al minut 85, Exponjas va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Ernesto Echegoyen, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Exponjas va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Aurel Rusu en un 1 contra 1 amb el porter Óscar Lucio-Villegas, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Exponjas va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Joachim Telemann, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Margus Kukk va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Jayro de Paula va estar a punt de sentenciar el partit al minut 38, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Leopold Wagner una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 65, però una magnífica aturada de Óscar Lucio-Villegas va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 230 Minuto 84 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 84 podia haver acabat en gol, però Óscar Lucio-Villegas va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 14 (Lesión leve): Exponjas va fer una substitució al minut 14. Javier Orozco Martel va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Sixto Calviño.
  • 091 Minuto 83 (Lesión leve): Sixto Calviño de Exponjas va abandonar el terreny de joc després de 83 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Ross Vanluchene va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 80 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Jayro de Paula no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.

Los Blankis

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 28 (Ocasión de falta): El Blankis va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 28 amb un llançament de falta perillós. En Floriano Frisenda però, la va tirar centrada i amb poca potència.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 53 (Lesión leve): En Herrmann Kiepert ocupà el lloc d'en David Monje Alcázar al 53 minuts, dos minuts després que el jugador de Blankis quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 68 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Edwin Glantz que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.