Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sigmodius (776811) - Extremaydura HC (121269) » 457847160: T42/J1/V

Liga 457847160 Información oficial sobre el partido 457847160 en Hattrick

28.12.2013 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 1 / V.60 (5573)

Gloria de Burjasot C.F Alineación oficial del equipo 'Gloria de Burjasot C.F' en el partido 1 - 1 Extremaydura LKT Alineación oficial del equipo 'Extremaydura LKT' en el partido
Ugo Ciaccasassi (71') 1 - 0
1 - 1 Evgeny Evstegneev (76')
Gloria de Burjasot C.F Alineación oficial del equipo 'Gloria de Burjasot C.F' en el partido 1 - 1 Extremaydura LKT Alineación oficial del equipo 'Extremaydura LKT' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Gloria de Burjasot C.F Alineación oficial del equipo 'Gloria de Burjasot C.F' en el partido 2 - 0 Extremaydura LKT Alineación oficial del equipo 'Extremaydura LKT' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,1 % 0,2 % 4,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gloria de Burjasot C.F

Goles Goles

  • 120 Minuto 71 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 71, indicava inequívocament que en Ugo Ciaccasassi va saber trobar la xarxa rival. Gloria desfeia l'equilibri: 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): En Gero Appermans del Gloria ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Al minut 8, Julius Utters arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Gero Appermans! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Gloria per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 70, quan Mariano Juan Santini va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Giuliano Scotti va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 7 (Lesión leve): En Ugo Bordoni ocupà el lloc d'en Nicke Gottell al 7 minuts, dos minuts després que el jugador de Gloria quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Extremaydura LKT

Goles Goles

  • 164 Minuto 76 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Evgeny Evstegneev va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 75 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Robin Davoine de Extremo va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Evgeny Evstegneev es va posar al mig i ho va espatllar tot.