Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cd Lagunense (1336745) - Concanos (1599241) » 457847151: T42/J12/V

Liga 457847151 Información oficial sobre el partido 457847151 en Hattrick

15.03.2014 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 12 / V.59 (5572)

Crazy Chiños Alineación oficial del equipo 'Crazy Chiños' en el partido 5 - 0 Concanos Alineación oficial del equipo 'Concanos' en el partido
Muxtar İsmayılov (10') 1 - 0
Sascha Atvars (27') 2 - 0
Andreas Lindner (36') 3 - 0
Luboš Lelek (86') 4 - 0
Raymond de Rijke (88') 5 - 0
Crazy Chiños Alineación oficial del equipo 'Crazy Chiños' en el partido 5 - 0 Concanos Alineación oficial del equipo 'Concanos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Crazy Chiños Alineación oficial del equipo 'Crazy Chiños' en el partido 2 - 0 Concanos Alineación oficial del equipo 'Concanos' en el partido
Tiene bastante suerte 2.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Crazy Chiños

Goles Goles

  • 121 Minuto 10 (Gol por el centro): Al minut 10 els aficionats van embogir quan en Muxtar İsmayılov va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Chiños.
  • 132 Minuto 27 (Gol por la izquierda): En Sascha Atvars de Chiños va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 132 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Al minut 36, Chiños va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Andreas Lindner, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 116 Minuto 86 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Sascha Atvars sempre és una garantia. Al minut 86, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Luboš Lelek marcar el 4 - 0 per al Chiños.
  • 139 Minuto 88 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Raymond de Rijke van servir per superar a l'últim defensor, en Víctor Sanabria. Tot va acabar amb el 5 - 0 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de Chiños cantant "Raymond de Rijke selecció!"

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Llorenç Majà va estar a punt d'avançar els locals al minut 8 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 231 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Ursino Plaza Ruiz. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): El jugador local Evgeny Brednikov per poc que no incrementa el marcador al minut 67. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però 李 (Li) 宽峰 (Kuanfeng) va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Al minut 82, Teddie Wijgaerts gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però 李 (Li) 宽峰 (Kuanfeng) va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Raymond de Rijke una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 87, però una magnífica aturada de 李 (Li) 宽峰 (Kuanfeng) va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 33 (Lesión): Nil Penella no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Ricardo Nicolás.

Concanos

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 9 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Concanos va anar a parar a la dreta de l'atac on en Jesús Masramon, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 236 Minuto 65 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Ricardo Nicolás va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 65 de joc.
  • 242 Minuto 73 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 73 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Dacio Rozas, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jon Joseba Larreategi de Concanos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 75 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 75 de partit, quan un jugador de Concanos, en José Cólliga, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.