Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

S.E. Albopas (1586392) - Martí Futbol Club (1365707) » 457846280: T42/J1/V

Liga 457846280 Información oficial sobre el partido 457846280 en Hattrick

28.12.2013 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 1 / V.44 (5557)

Florecitas Asesinas Alineación oficial del equipo 'Florecitas Asesinas' en el partido 3 - 0 Rositas F.C Alineación oficial del equipo 'Rositas F.C' en el partido
Eduard Strölin (21') 1 - 0
Eduard Strölin (60') 2 - 0
Eduard Strölin (64') 3 - 0
Florecitas Asesinas Alineación oficial del equipo 'Florecitas Asesinas' en el partido 3 - 0 Rositas F.C Alineación oficial del equipo 'Rositas F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Florecitas Asesinas Alineación oficial del equipo 'Florecitas Asesinas' en el partido 0 - 1 Rositas F.C Alineación oficial del equipo 'Rositas F.C' en el partido
Tiene bastante suerte 0.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,1 % 0,1 % 95,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Florecitas Asesinas

Goles Goles

  • 142 Minuto 21 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Eduard Strölin de Florecitas va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 0 al marcador.
  • 141 Minuto 60 (Gol de contra por el centro): El Florecitas era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Eduard Strölin va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 116 Minuto 64 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 64, en Gur Haxhiu del Florecitas va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Eduard Strölin que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 13 (Ocasión de contra por la derecha): Florecitas van sortir al contraatac amb encert al minut 13, però Gur Haxhiu no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Florecitas va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Xoel Rotea, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 78 (Ocasión de contra por la izquierda): Florecitas van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 78, però el xut de Eduard Strölin des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Xoel Rotea de Florecitas es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Carlo Ciulla de Florecitas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Rositas F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Al minut 73 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Ante Čeko la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Rositas havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 253 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 77 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Víctor Bertran amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.