Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

tramvia blau (1458597) - Los Bum Bums F.C (988684) » 457845371: T42/J1/V

Liga 457845371 Información oficial sobre el partido 457845371 en Hattrick

28.12.2013 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 1 / V.28 (5541)

tramvia blau Alineación oficial del equipo 'tramvia blau' en el partido 1 - 3 O importante e non levar un jolpe nin ser jolpeado Alineación oficial del equipo 'O importante e non levar un jolpe nin ser jolpeado' en el partido
0 - 1 Marian Droś (12')
0 - 2 Alípio Miranda (38')
0 - 3 Alípio Miranda (42')
José Ángel Marcel (57') 1 - 3
tramvia blau Alineación oficial del equipo 'tramvia blau' en el partido 1 - 3 O importante e non levar un jolpe nin ser jolpeado Alineación oficial del equipo 'O importante e non levar un jolpe nin ser jolpeado' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
tramvia blau Alineación oficial del equipo 'tramvia blau' en el partido 3 - 0 O importante e non levar un jolpe nin ser jolpeado Alineación oficial del equipo 'O importante e non levar un jolpe nin ser jolpeado' en el partido
Tiene mala suerte 2.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

tramvia blau

Goles Goles

  • 109 Minuto 12 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Després de 12 minuts Dominik Janusz es va quedar amb cara de borinot quan va regalar la pilota al jugador rival Marian Droś que d'un gran xut va marcar per a O'Importante el 0 - 1.
  • 101 Minuto 57 (Gol por el centro): José Ángel Marcel de tramvia va demostrar les seves habilitats al minut 57 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Al minut 17, Arkadiusz Szczerbik va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 208 Minuto 36 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Dominik Janusz de tramvia va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Vicente De Loayza es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 211 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Felipe Urraca va estar a punt de marcar al minut 37 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 203 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): tramvia va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Jan Skauen va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 237 Minuto 50 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Arkadiusz Szczerbik no va ser aprofitada per en Klausjürgen von Berge und Herrendorf que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

O importante e non levar un jolpe nin ser jolpeado

Goles Goles

  • 141 Minuto 38 (Gol de contra por el centro): O'Importante va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 38, quan Alípio Miranda, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 2.
  • 181 Minuto 42 (Gol por el centro): Alípio Miranda de O'Importante va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 42. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 77 (Ocasión de contra por la izquierda): El O'Importante va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 77, però en Marian Droś va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de O'Importante, l'equip va recuperar la pilota al minut 82 i va contraatacar. En Oriol Agut va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 31 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Gonzalo Rocco després que el jugador de O'Importante li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 54 (Tirita): Era el minut 54 quan després d'una dura entrada, el jugador Alberto de Berceo de O'Importante s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 090 Minuto 85 (Tirita): Al minut 85, Alípio Miranda de O'Importante es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.