Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Legend Pirate (314579) - Billibiam FC (1420368) » 457845341: T42/J8/V

Liga 457845341 Información oficial sobre el partido 457845341 en Hattrick

15.02.2014 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 8 / V.27 (5540)

Legend Pirate Alineación oficial del equipo 'Legend Pirate' en el partido 1 - 2 saber beber Alineación oficial del equipo 'saber beber' en el partido
0 - 1 Marco Hernández-Maureta (30')
Gabino Brantuas (63') 1 - 1
1 - 2 Jordi Puchol (74')
Legend Pirate Alineación oficial del equipo 'Legend Pirate' en el partido 1 - 2 saber beber Alineación oficial del equipo 'saber beber' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Legend Pirate Alineación oficial del equipo 'Legend Pirate' en el partido 1 - 0 saber beber Alineación oficial del equipo 'saber beber' en el partido
Tiene un resultado normal 1.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Legend Pirate

Goles Goles

  • 114 Minuto 63 (Gol de penalti): Després de 63 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Legend, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Gabino Brantuas de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 1. El públic estava boig d'alegria!

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 32 (Ocasión de falta): En Gabino Brantuas tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.
  • 223 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Legend va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Alberto Celada en un 1 contra 1 amb el porter Daniel Rizzo, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 235 Minuto 79 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Leoncio Vixande, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 75, Sergio Serrahima de Legend va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

saber beber

Goles Goles

  • 141 Minuto 30 (Gol de contra por el centro): Marco Hernández-Maureta va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, saber, al minut 30. El marcador va canviar a 0 - 1.
  • 186 Minuto 74 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de saber va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Jordi Puchol, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 11 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de saber va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Marco Hernández-Maureta va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de saber va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Mickaël Boineau, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 242 Minuto 81 (Ocasión de contra por la izquierda): saber van sortir al contraatac al minut 81, però Joakim Söderman va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.