Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ñoñi FC (490080) - Sauara Team (1431772) » 457844801: T42/J13/V

Liga 457844801 Información oficial sobre el partido 457844801 en Hattrick

22.03.2014 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 13 / V.17 (5530)

Arcturus F.C Alineación oficial del equipo 'Arcturus F.C' en el partido 1 - 5 F. C. Zion Alineación oficial del equipo 'F. C. Zion' en el partido
Emmanuel Mondésir (4') 1 - 0
1 - 1 Erminio Danielutti (5')
1 - 2 Kennedy Eckersley (12')
1 - 3 Erminio Danielutti (40')
1 - 4 Carlos Zuleta (57')
1 - 5 Carlos Zuleta (77')
Arcturus F.C Alineación oficial del equipo 'Arcturus F.C' en el partido 1 - 5 F. C. Zion Alineación oficial del equipo 'F. C. Zion' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Arcturus F.C Alineación oficial del equipo 'Arcturus F.C' en el partido 0 - 4 F. C. Zion Alineación oficial del equipo 'F. C. Zion' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Arcturus F.C

Goles Goles

  • 119 Minuto 4 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Isaac van Breukhoven sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Emmanuel Mondésir que, efectivament, va fer pujar el 1 - 0!

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Arcturus va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 58 que Luis Domingo Marañón no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 203 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Arcturus va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Christophe Dodane va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Luis Domingo Marañón va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 24 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 24 de partit, quan un jugador de Arcturus, en Axel Gistel, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 090 Minuto 67 (Tirita): Al minut 67 de partit, el jugador Axel Gistel de Arcturus es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 53 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Isaac van Breukhoven que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.

F. C. Zion

Goles Goles

  • 185 Minuto 5 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 5 minuts, el tirador de faltes del Zion va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Erminio Danielutti, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 105 Minuto 12 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Cunradt Wildhaber va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Kennedy Eckersley va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Zion posava el marcador 1 a 2.
  • 182 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Al minut 40 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Erminio Danielutti va ser l'anotador del 1 - 3.
  • 183 Minuto 57 (Gol por la derecha): Carlos Zuleta va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 4 per als visitants.
  • 183 Minuto 77 (Gol por la derecha): Al 77 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Zion augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Carlos Zuleta es rifés el porter i marqués el 1 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 17 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Zion, l'equip va recuperar la pilota al minut 17 i va contraatacar. En Manuel Macua López va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 281 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Cunradt Wildhaber va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 33 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Cunradt Wildhaber. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 282 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Al minut 69, el Zion va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Cunradt Wildhaber s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.