Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

KTKagas A.C. (1577854) - real benja (1420984) » 457844606: T42/J6/V

Liga 457844606 Información oficial sobre el partido 457844606 en Hattrick

01.02.2014 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 6 / V.14 (5527)

LaRománica Alineación oficial del equipo 'LaRománica' en el partido 6 - 0 real benja Alineación oficial del equipo 'real benja' en el partido
Robert-Jan Busemann (13') 1 - 0
Csaba Koltai (27') 2 - 0
Tapio Viheriäinen (40') 3 - 0
Theodor Mathisen (83') 4 - 0
Robert-Jan Busemann (86') 5 - 0
Robert-Jan Busemann (87') 6 - 0
LaRománica Alineación oficial del equipo 'LaRománica' en el partido 6 - 0 real benja Alineación oficial del equipo 'real benja' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
LaRománica Alineación oficial del equipo 'LaRománica' en el partido 8 - 0 real benja Alineación oficial del equipo 'real benja' en el partido
Tiene mala suerte 8.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LaRománica

Goles Goles

  • 122 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Robert-Jan Busemann de LaRománica aconseguir un gol al minut 13 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 131 Minuto 27 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de LaRománica pel centre va donar un gran resultat: el gol de Csaba Koltai va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 40 (Gol por la izquierda): En Tapio Viheriäinen va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
  • 131 Minuto 83 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Theodor Mathisen es va introduir dins la defensa central al minut 83, i va aconseguir el 4 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de LaRománica a 5 - 0. Robert-Jan Busemann va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 87 (Gol por la izquierda): LaRománica va augmentar la diferència quan Robert-Jan Busemann no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 6 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 9 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del LaRománica van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Froilán das Cortellas, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Robert-Jan Busemann una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 33, però una magnífica aturada de Levente Gáspár va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Al minut 77, Ngô Triều Đán gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Heinz Gstrein va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Froilán das Cortellas va estar a punt de sentenciar el partit al minut 82, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Robert-Jan Busemann de LaRománica va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 85 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Rubén Iruzbieta no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.

real benja

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 34 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del benja sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Rijk Kagie, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 34 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 41 (Lesión leve): En Heinz Gstrein ocupà el lloc d'en Levente Gáspár al 41 minuts, dos minuts després que el jugador de benja quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 32 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Juan Luis Carpi no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.