Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Las Viejas Glorias FTV (119448) - Otso Gorriak (311672) » 457839292: T42/J8/II

Liga 457839292 Información oficial sobre el partido 457839292 en Hattrick

15.02.2014 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 8 / II.3 (3406)

real indalo Alineación oficial del equipo 'real indalo' en el partido 3 - 0 Otso Gorriak Alineación oficial del equipo 'Otso Gorriak' en el partido
吴 (Wu) 迪震 (Dizhen) (38') 1 - 0
Marcelino Guiu (40') 2 - 0
Marcelino Guiu (74') 3 - 0
real indalo Alineación oficial del equipo 'real indalo' en el partido 3 - 0 Otso Gorriak Alineación oficial del equipo 'Otso Gorriak' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
real indalo Alineación oficial del equipo 'real indalo' en el partido 1 - 1 Otso Gorriak Alineación oficial del equipo 'Otso Gorriak' en el partido
Tiene suerte 0.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,5 % 30,3 % 42,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

real indalo

Goles Goles

  • 119 Minuto 38 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Adrián Valentín va treure un córner llarg cap al segon pal que en 吴 (Wu) 迪震 (Dizhen), un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 0.
  • 133 Minuto 40 (Gol por la derecha): Amb 40 minuts jugats, en Marcelino Guiu va augmentar l'avantatge de indalo a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 141 Minuto 74 (Gol de contra por el centro): indalo va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 74, quan Marcelino Guiu, sol dins l'àrea, va aconseguir el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 33 (Ocasión de contra por la izquierda): indalo van sortir al contraatac al minut 33, però 吴 (Wu) 迪震 (Dizhen) va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En 吴 (Wu) 迪震 (Dizhen) es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 41, Alberto Rincón de indalo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Otso Gorriak

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Al minut 32, un refús desafortunat de Alfonso Derrech, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Daniel Sánchez Llorente no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 252 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Gorriak va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 73, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Petre Iakobadze.
  • 286 Minuto 85 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Gorriak, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Per Bredman va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Adrián Tolerano de Gorriak va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 55 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Adrián Tolerano es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.