Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

JauNest FC (1589328) - vaya bull team (309523) » 455282794: T42/R1

Copa 455282794 Información oficial sobre el partido 455282794 en Hattrick

25.12.2013 12:00:00
Copa: Temporada 42 / Ronda 1

JauNest FC Alineación oficial del equipo 'JauNest FC' en el partido 4 - 5 vaya bull team Alineación oficial del equipo 'vaya bull team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
JauNest FC Alineación oficial del equipo 'JauNest FC' en el partido 2 - 0 vaya bull team Alineación oficial del equipo 'vaya bull team' en el partido
Tiene suerte 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,3 % 0,3 % 7,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

JauNest FC

Goles Goles

  • 110 Minuto 23 (Gol de falta): Al minut 23, JauNest van provocar una falta a la frontal de l'àrea visitant. En Sergio Garostidi va empatar el partit amb un gran llançament directe, deixant el marcador 1 - 1.
  • 111 Minuto 107 (Gol por el centro): Passat el minut 107 de joc, Azer Zabit facilitava les coses al JauNest amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 41 (Ocasión de contra por la izquierda): JauNest van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 41, però Jesús Clivillers va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 222 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 76 per blocar una centrada d'en Bernardino Machado va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de JauNest.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sergio Garostidi de JauNest la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de JauNest, Juha Pälä, col·locà la pilota just a les mans d'en Bobo Gavrančić. El marcador: 2 - 2.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Vicenç Monferrer de JauNest va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): En Jesús Clivillers anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 3 per a JauNest.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de JauNest, Sergio Garostidi, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 4 al marcador.
  • 058 Minuto 132 (Penalti fallado (nervioso)): Suso Faladeiro de JauNest va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 4 - 5.

vaya bull team

Goles Goles

  • 172 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Al minut 9 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a vaya prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Arne Bachlechner.
  • 172 Minuto 105 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Oktay Zerver quedar desmarcat i marcar per a vaya al minut 105. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Es duien 80 minuts de partit jugats quan 邵 (Shao) 聪城 (Congcheng) va estar a punt de posar per davant a vaya amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Diego Matute Llera va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Arne Bachlechner de vaya es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 29, Vitali Eisenach de vaya va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Valdomiro Siviero de vaya amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 102 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Valerio Guntín.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de vaya Oktay Zerver no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Diego Matute Llera es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 3.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de vaya Valerio Guntín, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Diego Matute Llera. El marcador continuava 2 - 3.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Ignacio Martínez de vaya, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Diego Matute Llera en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 4.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): Vitali Eisenach va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 5.