Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Burgos B (778398) - R.C Cabanas (1339448) » 455282281: T42/R1

Copa 455282281 Información oficial sobre el partido 455282281 en Hattrick

25.12.2013 12:00:00
Copa: Temporada 42 / Ronda 1

Esfinter de Milán Alineación oficial del equipo 'Esfinter de Milán' en el partido 5 - 6 C.F. Upple's La Cierva B Alineación oficial del equipo 'C.F. Upple's La Cierva B' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Esfinter de Milán Alineación oficial del equipo 'Esfinter de Milán' en el partido 2 - 1 C.F. Upple's La Cierva B Alineación oficial del equipo 'C.F. Upple's La Cierva B' en el partido
Tiene bastante suerte 2.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,1 % 0,5 % 9,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Esfinter de Milán

Goles Goles

  • 119 Minuto 5 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Moisés Calcena va treure un córner llarg cap al segon pal que en Enrico Socci, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 0.
  • 112 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Al minut 66 del partit, el jugador Enrico Socci de Esfinter va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.
  • 123 Minuto 80 (Gol por la derecha): Passats 80 minuts, Barlas Akçam, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 3 - 2. Esfinter es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Al minut 6, Moisés Calcena gairebé va marcar per a Esfinter des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 223 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Al minut 40 es va veure una gran oportunitat per a Esfinter per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Bernt Berner, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 93 (Ocasión por la izquierda): Esfinter va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 93 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Bernt Berner ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Bernt Berner de Esfinter va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89, Fernando De Prados de Esfinter va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 34 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Taryana Hendrawan probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Bernt Berner de Esfinter, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Mierko Sandaza en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 3.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Esfinter Dimitar Sekulov va intentar enganyar Mierko Sandaza amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 4 - 4.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Esfinter Adrián Alesanco, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Mierko Sandaza. El marcador continuava 4 - 5.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): El jugador de Esfinter Barlas Akçam no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Mierko Sandaza es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 6.
  • 059 Minuto 134 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Fernando De Prados de Esfinter anava molt fort i col·locat però Mierko Sandaza no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 5 - 6.

C.F. Upple's La Cierva B

Goles Goles

  • 161 Minuto 36 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 36 minuts Joaquín Mouriño va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 141 Minuto 41 (Gol de contra por el centro): Upples sabia com jugar al contraatac, i al minut 41, Alejandro Del Naranjo va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 2.
  • 161 Minuto 81 (Gol por el centro): Upples van aconseguir igualar el partit a 3 - 3 al minut 81, quan Igor Soutullo va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 88 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 88 de partit, quan un jugador de Upples, en Ioan-Alexandru Mociran, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): En Ioan-Alexandru Mociran anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 4 per a Upples.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Upples, Conrado De Meo, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 5 al marcador.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Igor Soutullo va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 6.
  • 058 Minuto 132 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Clodomiro Millán de Upples va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.