Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C Terrassa (989214) - Pucelano_I (438473) » 455281869: T42/R1

Copa 455281869 Información oficial sobre el partido 455281869 en Hattrick

25.12.2013 12:00:00
Copa: Temporada 42 / Ronda 1

Locos 69 Alineación oficial del equipo 'Locos 69' en el partido 2 - 4 FIGHTING MACHINES C.F Alineación oficial del equipo 'FIGHTING MACHINES C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Locos 69 Alineación oficial del equipo 'Locos 69' en el partido 2 - 0 FIGHTING MACHINES C.F Alineación oficial del equipo 'FIGHTING MACHINES C.F' en el partido
Tiene un resultado normal 1.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Locos 69

Goles Goles

  • 141 Minuto 44 (Gol de contra por el centro): Locos sabia com jugar al contraatac, i al minut 44, Tymoteusz Arabasz va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 0.
  • 132 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Al minut 48, Locos va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Jozo Dirlić, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Clementino Guzzetti va estar a punt d'acabar en gol al minut 20, però el porter visitant Melxor Cueva va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 233 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Johannes Erichsen va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 81 quan Johannes Erichsen de Locos gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 223 Minuto 95 (Ocasión por la derecha): Locos per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 95, quan Tito D'Orazio va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 73, Tycho Elshout de Locos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 68 (Lesión leve): Florin Palaşcă de Locos va abandonar el terreny de joc després de 68 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Oswald Benner va entrar en el seu lloc.
  • 095 Minuto 98 (Lesión): Johannes Erichsen va sortir coix del terreny de joc, substituït per Igor Adurriaga. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Igor Adurriaga de Locos anava molt fort i col·locat però Melxor Cueva no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 2 - 2.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Locos Tito D'Orazio va intentar enganyar Melxor Cueva amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 2 - 3.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): Clementino Guzzetti, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Melxor Cueva va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Locos i 2 - 3 al marcador.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Locos Marco Siedewurt va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.

FIGHTING MACHINES C.F

Goles Goles

  • 140 Minuto 80 (Gol de contra de falta): FM.CF va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Kostas Dasonomos la va transformar en el 2 - 1.
  • 118 Minuto 83 (Gol evento especial córner peinado): En Ulf Flinkbratt entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al FM.CF, un peu providencial d'en Cherardo Cuadérnigas va situar el 2-2 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 12 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Marco Siedewurt haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a FM.CF al minut 12.
  • 243 Minuto 28 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del FM.CF sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Cherardo Cuadérnigas, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 28 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 242 Minuto 96 (Ocasión de contra por la izquierda): El FM.CF va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 96, però en Beñat Aurtenetxe va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 243 Minuto 102 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de FM.CF van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Constantino de la Mata va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 97 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en José De la Fuente.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 42 (Lesión leve): En Gian Luca Miretti de FM.CF va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Xavier Novella va prendre el seu rol al minut 42.
  • 095 Minuto 74 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Helge Dahle va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Òscar Orteu.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de FM.CF, Constantino de la Mata, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 3 al marcador.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de FM.CF, Beñat Aurtenetxe, col·locà la pilota just a les mans d'en Oswald Benner. El marcador: 2 - 3.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Xavier Novella de FM.CF va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): Òscar Orteu va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 4.