Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

KORSARIOS FC (314066) - Atopius Fair Play Team (779484) » 455281087: T42/R1

Copa 455281087 Información oficial sobre el partido 455281087 en Hattrick

25.12.2013 12:00:00
Copa: Temporada 42 / Ronda 1

CRISTIANO,R,TEAM Alineación oficial del equipo 'CRISTIANO,R,TEAM' en el partido 2 - 0 Las Llamas Alineación oficial del equipo 'Las Llamas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CRISTIANO,R,TEAM Alineación oficial del equipo 'CRISTIANO,R,TEAM' en el partido 1 - 1 Las Llamas Alineación oficial del equipo 'Las Llamas' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
33,6 % 36,8 % 29,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CRISTIANO,R,TEAM

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 28 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Calle Törnstad es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 28, però el porter va aturar el seu xut.
  • 223 Minuto 110 (Ocasión por la derecha): CRISTIANO,R,TEAM per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 110, quan Alessandro Langiu va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 22 (Tirita): Era el minut 22 quan després d'una dura entrada, el jugador Alfredo Ferrús de CRISTIANO,R,TEAM s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Miguel Toso de CRISTIANO,R,TEAM va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de CRISTIANO,R,TEAM Amarante Gabilondo no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Elbert Delanoye es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 1 - 0.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de CRISTIANO,R,TEAM, Francisco Garrido Leite, col·locà la pilota just a les mans d'en Elbert Delanoye. El marcador: 1 - 0.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): Alfredo Ferrús de CRISTIANO,R,TEAM, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Elbert Delanoye en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 0.

Las Llamas

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Llamas que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Bener Atay, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 44 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Ivan Savov ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Es duien 60 minuts de partit jugats quan Carlos Capi va estar a punt de posar per davant a Llamas amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Amarante Gabilondo va impedir un gol cantat.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 43 (Lesión leve): Francisco Granados de Llamas va abandonar el terreny de joc després de 43 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Umberto Nicoletti va entrar en el seu lloc.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Umberto Nicoletti va xutar fora per a Llamas, el marcador es va quedar igual: 0 - 0, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Llamas Adalberto Borja, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Amarante Gabilondo. El marcador continuava 1 - 0.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Llamas Andrea Tozzi va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 058 Minuto 132 (Penalti fallado (nervioso)): Sérgio Neves Pires de Llamas va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 0.