Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LOS ACEITUNAS (493255) - Rayo de Vicalvaro (311436) » 455280579: T42/R1

Copa 455280579 Información oficial sobre el partido 455280579 en Hattrick

25.12.2013 12:00:00
Copa: Temporada 42 / Ronda 1

matisse c.f Alineación oficial del equipo 'matisse c.f' en el partido 5 - 2 Original Killers Alineación oficial del equipo 'Original Killers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
matisse c.f Alineación oficial del equipo 'matisse c.f' en el partido 3 - 0 Original Killers Alineación oficial del equipo 'Original Killers' en el partido
Tiene suerte 2.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

matisse c.f

Goles Goles

  • 122 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Al minut 6 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a matisse va ser Heikki Kangasaho.
  • 135 Minuto 28 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Francesco Ghidoni de matisse va demostrar la seva picardia en aprofitar un error defensiu per aconseguir el 2 - 0.
  • 131 Minuto 31 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de matisse pel centre va donar un gran resultat: el gol de Ján Strýko va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 138 Minuto 36 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Ján Strýko arribés a peus de Francesco Ghidoni, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a matisse el 4 - 0.
  • 132 Minuto 39 (Gol por la izquierda): matisse va augmentar la diferència quan Ján Strýko no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): El jugador local Michael Brüderlink per poc que no incrementa el marcador al minut 26. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Àlex Llorca va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Michael Brüderlink de matisse va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 79 (Lesión grave): Luis Barriga, de matisse, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Porfiry Svetlichny el va substituir.

Original Killers

Goles Goles

  • 153 Minuto 84 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Original seguien lluitant fins al final. Al minut 84, fruit d'aquests esforços, Demetrio Trotta va marcar el 5 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.
  • 152 Minuto 85 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 5 - 2 quan Gerbrand Laterveer va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 85 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Tudorel Bădilă quasi redueix la diferència al marcador al minut 32, però una gran estirada d'en Gerrie Poorter va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 241 Minuto 50 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Original va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Freddie Boldewijn va sortir per sobre el travesser.
  • 252 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Al minut 82 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Aníbal Ribeiro Nascimento la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Original havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.