Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Rodriga C.F. (436799) - Transportes Merpel (436507) » 455280439: T42/R1

Copa 455280439 Información oficial sobre el partido 455280439 en Hattrick

25.12.2013 12:00:00
Copa: Temporada 42 / Ronda 1

AC_MILAN Alineación oficial del equipo 'AC_MILAN' en el partido 4 - 2 Transportes Merpel Alineación oficial del equipo 'Transportes Merpel' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
AC_MILAN Alineación oficial del equipo 'AC_MILAN' en el partido 1 - 2 Transportes Merpel Alineación oficial del equipo 'Transportes Merpel' en el partido
Tiene bastante suerte 1.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,1 % 27,5 % 45,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AC_MILAN

Goles Goles

  • 121 Minuto 27 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Carlos Gallardo, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del MILAN se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 27.
  • 119 Minuto 71 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip MILAN va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Nelson Bustamante va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 104 (Ocasión por la izquierda): MILAN va estar a punt de posar-se per davant al minut 104 però Rolf Kastbjerg va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Carlos Gallardo de MILAN va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 057 Minuto 121 (Penalti marcado (nervioso)): El jugador de MILAN Carlos Gallardo va dubtar fins a l'últim moment i va efectuar un llançament de penal fluix i poc col·locat. El porter Hasan Baylan va mostrar-se lent de reflexos i no va poder aturar el xut. Nou marcador: 3 - 2
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Hans-Otto Drosse va xutar fora per a MILAN, el marcador es va quedar igual: 3 - 2, ja es veia a venir!
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de MILAN Joel Osca va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): Leonard Deplano de MILAN, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Hasan Baylan en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 2.

Transportes Merpel

Goles Goles

  • 138 Minuto 30 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Rémi Chancerel arribés a peus de 蘇 (So) 博明 (Boming), que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Transportes el 1 - 1.
  • 161 Minuto 78 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 78 minuts Cálico Marcel va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 98 (Ocasión por la derecha): Transportes va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Hubert Hofbauer va desviar el xut final de Lauri Lehtosaari després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 17, Mieczysław Szwaczka de Transportes va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Silviu Diac de Transportes amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 87 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 87 de partit, Mieczysław Szwaczka de Transportes va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Transportes Rémi Chancerel, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Hubert Hofbauer. El marcador continuava 3 - 2.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Petar Drúndarski de Transportes va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 3 - 2.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Cálico Marcel de Transportes va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 059 Minuto 131 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Georgi Nikolov de Transportes anava molt fort i col·locat però Hubert Hofbauer no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 4 - 2.