Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

The bestteam (1594242) - Atletico Patatero (1333968) » 455280200: T42/R1

Copa 455280200 Información oficial sobre el partido 455280200 en Hattrick

25.12.2013 12:00:00
Copa: Temporada 42 / Ronda 1

Namek Alineación oficial del equipo 'Namek' en el partido 3 - 5 Atletico Patatero Alineación oficial del equipo 'Atletico Patatero' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Namek Alineación oficial del equipo 'Namek' en el partido 1 - 2 Atletico Patatero Alineación oficial del equipo 'Atletico Patatero' en el partido
Tiene suerte 0.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,6 % 4,7 % 75,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Namek

Goles Goles

  • 115 Minuto 28 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Jesús Jiménez de Asín era molt més ràpid que el defensa Iker Gojenola. Al minut 28, el jugador de Namek va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 1 - 3.
  • 102 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Miguel Fortúnez de Namek va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 2 - 4.
  • 103 Minuto 80 (Gol por la derecha): Passava el minut 80 del matx, quan l'atent Miguel Fortúnez va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 3 - 4, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.

Ocasiones Ocasiones

  • 200 Minuto 77 (Ocasión de falta): L'equip local va disposar d'una falta propera a la porteria al minut 77. Els aficionats ja es fregaven les mans, però en Jordi Buixens la va tirar tan alta que va semblar un xut a pals.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Danny Rømer es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sławomir Wawro de Namek va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 85, Serge Mangelschots de Namek va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Atletico Patatero

Goles Goles

  • 170 Minuto 2 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per Jani Kurokallio al minut 2 va permetre a Atletico prendre avantatge per 0 - 1.
  • 181 Minuto 12 (Gol por el centro): Enrique Agelet va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 12, i va fer pujar el 0 - 2 per a Atletico.
  • 184 Minuto 23 (Gol de penalti): Al minut 23 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Atletico, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Jani Kurokallio va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 3.
  • 184 Minuto 67 (Gol de penalti): Passaven 67 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Jani Kurokallio va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 184 Minuto 85 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Atletico per augmentar la diferència al marcador a 3 - 5 al minut 85. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Jani Kurokallio. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 30 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Enrique Agelet. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 87 (Lesión leve): En Carlos Hernán Cañas ocupà el lloc d'en Laurent Gadet al 87 minuts, dos minuts després que el jugador de Atletico quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.