Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Demonios Dojos (312811) - matekocido (779525) » 455279870: T42/R1

Copa 455279870 Información oficial sobre el partido 455279870 en Hattrick

25.12.2013 12:15:00
Copa: Temporada 42 / Ronda 1

Los Demonios Dojos Alineación oficial del equipo 'Los Demonios Dojos' en el partido 2 - 4 matekocido Alineación oficial del equipo 'matekocido' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Demonios Dojos Alineación oficial del equipo 'Los Demonios Dojos' en el partido 0 - 1 matekocido Alineación oficial del equipo 'matekocido' en el partido
Tiene suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Demonios Dojos

Goles Goles

  • 122 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Demonios prenia la batuta de l'encontre al minut 18, quan en Ángel María Gómez de Barreda va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 141 Minuto 71 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Demonios van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 0 mitjançant en Jesús Francisco Imbroda.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 29 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Demonios van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 29 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Marc Montlleó, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 86 (Lesión): Demonios es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Anselmo Prada no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Rafael Grañón al camp.

matekocido

Goles Goles

  • 152 Minuto 83 (Gol por la izquierda): En Mattias Colaers va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 2 - 1.
  • 162 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Denis Khlebnikov, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 2 - 2 al minut 88.
  • 171 Minuto 92 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 92, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Stanisław Rudalski es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.
  • 182 Minuto 98 (Gol por la izquierda): Al minut 98, els visitants es van col·locar 2 - 4 per sobre quan Willibert Marwitz va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 34 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de matekocido la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 262 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Al minut 70 Stefan von Alten-Bockum va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Carlos Saúl Gorostiaga va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 253 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 73 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Dobrisav Abadziev amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 253 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Willibert Marwitz quasi redueix la diferència al marcador al minut 79, però una gran estirada d'en Carlos Saúl Gorostiaga va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 218 Minuto 96 (Ocasión evento especial córner peinado): Dobrisav Abadziev hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Willibert Marwitz havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 282 Minuto 103 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Maximilian Westfried es va quedar sol davant del porter, al minut 103. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Tobias Cunz.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Dobrisav Abadziev de matekocido amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 30 (Lesión leve): En Tobias Cunz de matekocido va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Mattias Colaers va prendre el seu rol al minut 30.