Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

athuertas (1592153) - MOJACHICHIS (311000) » 455279264: T42/R1

Copa 455279264 Información oficial sobre el partido 455279264 en Hattrick

25.12.2013 12:15:00
Copa: Temporada 42 / Ronda 1

athuertas Alineación oficial del equipo 'athuertas' en el partido 0 - 1 ntostakys Alineación oficial del equipo 'ntostakys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
athuertas Alineación oficial del equipo 'athuertas' en el partido 0 - 1 ntostakys Alineación oficial del equipo 'ntostakys' en el partido
Tiene un resultado normal 0.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,2 % 0,2 % 94,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

athuertas

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 18 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de athuertas va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Krzysztof Kliber va sortir per sobre el travesser.
  • 240 Minuto 29 (Ocasión de contra de falta): athuertas va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Bruno Gesret va anar a parar a les mans del porter.
  • 218 Minuto 93 (Ocasión evento especial córner peinado): Sergio Robles hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Roberto Selzer havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 222 Minuto 99 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 99 per blocar una centrada d'en Argarai Atxurraagirre va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de athuertas.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Sergio Robles de athuertas va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 0 - 0.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Roberto Selzer xutant per a athuertas va fer anar la pilota just on la volia, però Bartłomiej Bianga, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Dennis Metzner va xutar fora per a athuertas, el marcador es va quedar igual: 0 - 1, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Bruno Gesret de athuertas va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 133 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Rostislav Danilushkin va xutar fora per a athuertas, el marcador es va quedar igual: 0 - 1, ja es veia a venir!

ntostakys

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 111 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ántero Malásquez de ntostakys la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 81 (Lesión leve): En Ivo Pinto ocupà el lloc d'en Fabio Pontiroli Gobbi al 81 minuts, dos minuts després que el jugador de ntostakys quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de ntostakys Pedro Sigarroa, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Nikola Krstić. El marcador continuava 0 - 0.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): En Rafał Siemionek anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 0 - 1 per a ntostakys.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de ntostakys, Toine Jongsma, col·locà la pilota just a les mans d'en Nikola Krstić. El marcador: 0 - 1.
  • 058 Minuto 132 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de ntostakys, Irhad Hadživuković, col·locà la pilota just a les mans d'en Nikola Krstić. El marcador: 0 - 1.