Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Nuevo Vetusta (489595) - MT07BOOM (1437146) » 455278898: T42/R1

Copa 455278898 Información oficial sobre el partido 455278898 en Hattrick

25.12.2013 12:15:00
Copa: Temporada 42 / Ronda 1

Nuevo Vetusta Alineación oficial del equipo 'Nuevo Vetusta' en el partido 2 - 0 Trooper Barcelona Alineación oficial del equipo 'Trooper Barcelona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Nuevo Vetusta Alineación oficial del equipo 'Nuevo Vetusta' en el partido 0 - 1 Trooper Barcelona Alineación oficial del equipo 'Trooper Barcelona' en el partido
Tiene suerte 0.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,5 % 0,4 % 91,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nuevo Vetusta

Goles Goles

  • 120 Minuto 33 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Iván Deza al minut 33, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Vetusta i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 140 Minuto 72 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Vetusta va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Iván Deza aconseguint el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Vetusta va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Jorge Madariaga Sáenz, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 68 (Ocasión de contra por la derecha): Vetusta van sortir al contraatac amb encert al minut 68, però Aggi Ollinger no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 85, Pedro Ezmir de Vetusta va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 39 (Lesión leve): En Marc Geli de Vetusta va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Pau Bodí va prendre el seu rol al minut 39.
  • 092 Minuto 80 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Vetusta puguin veure en Karl-Christian Sandes jugant de nou; ja que al minut 80 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Viktoriano Garteizaurrekoa el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

Trooper Barcelona

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): En Gabriel Moya Prieto va fer una estirada espectacular al minut 82, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Sergi Alberola.
  • 251 Minuto 83 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 83, quan un error defensiu va deixar Eduardo Zaplana completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 86 (Tirita (médico)): Óscar Velo va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Trooper es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.