Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SA JAEN B A SEGUNDA DISIVION (439123) - Real Zamuroz C.F. (122718) » 455278849: T42/R1

Copa 455278849 Información oficial sobre el partido 455278849 en Hattrick

25.12.2013 12:15:00
Copa: Temporada 42 / Ronda 1

Anticescteam F.C Alineación oficial del equipo 'Anticescteam F.C' en el partido 3 - 1 Real Zamuroz C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Zamuroz C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Anticescteam F.C Alineación oficial del equipo 'Anticescteam F.C' en el partido 2 - 0 Real Zamuroz C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Zamuroz C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Anticescteam F.C

Goles Goles

  • 142 Minuto 75 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Axel Remitschka de Anticescteam va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 1 al marcador.
  • 122 Minuto 93 (Gol por la izquierda): Anticescteam prenia la batuta de l'encontre al minut 93, quan en Asmir Kajgo va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 133 Minuto 108 (Gol por la derecha): Anticescteam va aconseguir el 3 - 1 quan Corentin Guillot va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Corentin Guillot de Anticescteam va intentar batre la porteria rival al minut 24 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 242 Minuto 26 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 26 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Wilfried Christen, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 213 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Després de 32 minuts, Ulf Schwalbach va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 222 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Anticescteam va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Radomil Zábranský va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Veselin Súlev.
  • 222 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): En Bonifaciu Litviniuc va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 85 (Tirita): Era el minut 85 quan després d'una dura entrada, el jugador Radomil Zábranský de Anticescteam s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Real Zamuroz C.F.

Goles Goles

  • 137 Minuto 13 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 13 en Alejandro Canterelles va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Ubaldo Manrique Rojas podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 0 - 1 va pujar al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Zamu va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Enrique Jiménez va sortir per sobre el travesser.