Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Popecillos F.C (1437577) - Rayo Tamega (1595849) » 455277836: T42/R1

Copa 455277836 Información oficial sobre el partido 455277836 en Hattrick

25.12.2013 12:15:00
Copa: Temporada 42 / Ronda 1

Viti Via Alineación oficial del equipo 'Viti Via' en el partido 2 - 0 Fistrul Blinkers Alineación oficial del equipo 'Fistrul Blinkers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Viti Via Alineación oficial del equipo 'Viti Via' en el partido 2 - 3 Fistrul Blinkers Alineación oficial del equipo 'Fistrul Blinkers' en el partido
Tiene un resultado normal 1.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,4 % 12,9 % 62,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Viti Via

Goles Goles

  • 120 Minuto 5 (Gol de falta): Wilhelm Thate va donar a Viti Via un avantatge de 1 - 0 amb un magnífic llançament de falta.
  • 118 Minuto 24 (Gol evento especial córner peinado): Viti Via va aconseguir el 2 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Dawid Brygider, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Carlos Rojas Tello que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Al minut 34, Bryan Borfiga gairebé va marcar per a Viti Via des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): El Viti Via ho intentava per la dreta per mitjà de Guillermo Valderramal, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Al minut 67 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Benjamin Larue de Viti Via va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 69, Carl-Josef Griess de Viti Via va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Fistrul Blinkers

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 22 (Ocasión por el centro): En Angelo Trivella al minut 22 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 253 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Mauro Aceña López quasi redueix la diferència al marcador al minut 51, però una gran estirada d'en Tevfik Fikret Tunçbilek va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 251 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Heino Oechler va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Tevfik Fikret Tunçbilek no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 70 (Lesión): Blinkers es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Jan Andersson no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Miguel Desbach al camp.