Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RedPower F.C. (312820) - Cogollos F.C (486731) » 455276560: T42/R1

Copa 455276560 Información oficial sobre el partido 455276560 en Hattrick

25.12.2013 12:15:00
Copa: Temporada 42 / Ronda 1

RedPower F.C. Alineación oficial del equipo 'RedPower F.C.' en el partido 3 - 5 Cogollos F.C Alineación oficial del equipo 'Cogollos F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
RedPower F.C. Alineación oficial del equipo 'RedPower F.C.' en el partido 1 - 1 Cogollos F.C Alineación oficial del equipo 'Cogollos F.C' en el partido
Tiene suerte 0.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,5 % 8,5 % 69,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RedPower F.C.

Goles Goles

  • 101 Minuto 63 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Carlos Muro Cerezo, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 2 per a RedPower.
  • 185 Minuto 70 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Javier Ferrer, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 25 (Ocasión de contra por la izquierda): RedPower van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 25, però Guillermo Guiral va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 222 Minuto 112 (Ocasión por la izquierda): En Carlos Muro Cerezo va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 10 (Lesión): El jugador de RedPower Pedro Arenas va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Carlos Muro Cerezo va entrar en el seu lloc.
  • 090 Minuto 96 (Tirita): Passats 96 minuts de joc, en Guillermo Guiral de RedPower va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 090 Minuto 113 (Tirita): Al minut 113 de partit, el jugador Iván Muñoz de RedPower es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Ciro Ardaña va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 2.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Guillermo Guiral de RedPower anava molt fort i col·locat però Arno Harndorf no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 3 - 3.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de RedPower Tomás Cambra va intentar enganyar Arno Harndorf amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 3 - 4.
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Evencio Ciprián xutant per a RedPower va fer anar la pilota just on la volia, però Arno Harndorf, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.

Cogollos F.C

Goles Goles

  • 119 Minuto 4 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Georg Friedrich Mönchmühle va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 0 - 1 al minut 4.
  • 183 Minuto 30 (Gol por la derecha): Al minut 30, un xut de Yiotis Zavoliarakis des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 29 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Fips Kalliss va entorpir al marcador d'en Conradin Naegele per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 208 Minuto 65 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Jorge Martínez de Herrero de Cogollos va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Mestan Hasret es va posar al mig i ho va espatllar tot.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jorge Martínez de Herrero de Cogollos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Cogollos, Yiotis Zavoliarakis, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): En Mario Riccomi anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 4 per a Cogollos.
  • 055 Minuto 128 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Jani Vuorimaa va clavar el 3 - 5 per a Cogollos amb una precisió mil·limètrica.