Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Olius Trepovi (1598378) - Racing Warriors (988914) » 455276557: T42/R1

Copa 455276557 Información oficial sobre el partido 455276557 en Hattrick

25.12.2013 12:15:00
Copa: Temporada 42 / Ronda 1

Sassari.f.c Alineación oficial del equipo 'Sassari.f.c' en el partido 1 - 4 TBD_Utopia Alineación oficial del equipo 'TBD_Utopia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Sassari.f.c Alineación oficial del equipo 'Sassari.f.c' en el partido 0 - 4 TBD_Utopia Alineación oficial del equipo 'TBD_Utopia' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sassari.f.c

Goles Goles

  • 116 Minuto 21 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 21 minuts quan Pablo César Cubo va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Antonio Escobar, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): El Sassari.f.c ho intentava per la dreta per mitjà de Casimiro Maccaferri, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Pedro Donoso va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 62 (Lesión leve): En Modesto José Pacheco Lopes de Sassari.f.c va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Óscar Gelimer va prendre el seu rol al minut 62.

TBD_Utopia

Goles Goles

  • 163 Minuto 49 (Gol por la derecha): Al minut 49 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de 郁 (Yu) 文民 (Wenmin) que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 172 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Dave Duisenberg quedar desmarcat i marcar per a TBD_Utopia al minut 75. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.
  • 182 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Al minut 80, els visitants es van col·locar 1 - 3 per sobre quan Gürcan Dosdoru va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 185 Minuto 83 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Mathias Rolf Fink, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 4 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Al minut 17, un refús desafortunat de Modesto José Pacheco Lopes, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Ludovic Morin no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Mathias Rolf Fink, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 20 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Kjeld Eriksen va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 54, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Modesto José Pacheco Lopes va aconseguir desviar el seu xut a córner.