Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Loytynkatu (1430649) - rafiis team F.C (994142) » 455276113: T42/R1

Copa 455276113 Información oficial sobre el partido 455276113 en Hattrick

25.12.2013 12:15:00
Copa: Temporada 42 / Ronda 1

Aupaathletic Alineación oficial del equipo 'Aupaathletic' en el partido 5 - 3 TrasLoMur Futbol Club Alineación oficial del equipo 'TrasLoMur Futbol Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Aupaathletic Alineación oficial del equipo 'Aupaathletic' en el partido 1 - 0 TrasLoMur Futbol Club Alineación oficial del equipo 'TrasLoMur Futbol Club' en el partido
Tiene mucha potra 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,6 % 0,1 % 2,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aupaathletic

Goles Goles

  • 124 Minuto 7 (Gol de penalti): Aupaathletic va posar-se per davant 1 - 0 al minut 7, quan Sergio Cillerero va llançar una pena màxima perfectament.
  • 138 Minuto 27 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Valerian Korsakov va anar directament als peus de Arto Rautala que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 2 - 0.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 101 (Lesión leve): En Bernard Leuthner ocupà el lloc d'en Lajos Pintér al 101 minuts, dos minuts després que el jugador de Aupaathletic quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Sergio Cillerero va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 2.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Aupaathletic, José Manuel Andrés Robres, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 3 al marcador.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Aupaathletic, Bernard Leuthner, col·locà la pilota just a les mans d'en Luis Galván. El marcador: 4 - 3.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): En Vladimir Krústev anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 3 per a Aupaathletic.

TrasLoMur Futbol Club

Goles Goles

  • 119 Minuto 41 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip TrasLoMur va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Imanol Rodrigo Cabezuelo va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 2 - 1.
  • 143 Minuto 69 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de TrasLoMur eren letals, i Manuel Biarnés va aprofitar-ne un per aconseguir el 2 - 2 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 92 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del TrasLoMur que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Manuel Biarnés, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de TrasLoMur Andrés Sendoya no va cometre cap error en el seu llançament de penal. José Manuel Andrés Robres es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 3.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Pablo Guachichulca de TrasLoMur va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 4 - 3.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): Luis Jorge Caballero, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, José Manuel Andrés Robres va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de TrasLoMur i 4 - 3 al marcador.
  • 059 Minuto 131 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de TrasLoMur Antonio Piernas va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.