Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Parada Fuenlabrada (1371728) - Ford probe F.C. (124780) » 455275842: T42/R1

Copa 455275842 Información oficial sobre el partido 455275842 en Hattrick

25.12.2013 12:15:00
Copa: Temporada 42 / Ronda 1

Pabluci C.F. Alineación oficial del equipo 'Pabluci C.F.' en el partido 0 - 1 Ford probe F.C. Alineación oficial del equipo 'Ford probe F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Pabluci C.F. Alineación oficial del equipo 'Pabluci C.F.' en el partido 1 - 4 Ford probe F.C. Alineación oficial del equipo 'Ford probe F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,0 % 0,8 % 88,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pabluci C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Paul Otto Gratz! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 213 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): El PabluciCF va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Josep Maria Mira la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 211 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Al minut 55 el PabluciCF va posar setge sobre la defensa central visitant però en Jesús Antonio Macua López no va estar gens encertat.
  • 213 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Patricio Román de PabluciCF va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 59, però no va estar gaire encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Torgeir Bakker.

Ford probe F.C.

Goles Goles

  • 171 Minuto 40 (Gol por el centro): probe agafava avantatge al minut 40 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Raúl Grimaldi amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Al minut 26 de partit, Roberto Tienza Velasco quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 27 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Pablo Jerez ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Lars Ankjær va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 39, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Rob Van den Eeckhaut va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 241 Minuto 42 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de probe va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Raúl Grimaldi va sortir per sobre el travesser.
  • 281 Minuto 77 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Roberto Tienza Velasco. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 12 (Tirita): Al minut 12 de partit, el jugador Enetz Aburratzaga de probe es va lesionar lleugerament però va poder continuar.
  • 095 Minuto 37 (Lesión): Hubert Aipassa va sortir coix del terreny de joc, substituït per Lars Ankjær. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.