Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Talleda del Pedregar (1590463) - Igueste (1367110) » 455274402: T42/R1

Copa 455274402 Información oficial sobre el partido 455274402 en Hattrick

25.12.2013 12:30:00
Copa: Temporada 42 / Ronda 1

La Talleda del Pedregar Alineación oficial del equipo 'La Talleda del Pedregar' en el partido 0 - 5 Las Hormigas Grandes Alineación oficial del equipo 'Las Hormigas Grandes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
La Talleda del Pedregar Alineación oficial del equipo 'La Talleda del Pedregar' en el partido 0 - 3 Las Hormigas Grandes Alineación oficial del equipo 'Las Hormigas Grandes' en el partido
Tiene un resultado normal 0.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Talleda del Pedregar

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Rafael Vigo de Talleda la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Juan Alfonso Menéndez de Talleda amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Las Hormigas Grandes

Goles Goles

  • 172 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Al minut 19 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Hormigas prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Daniel Styczyński.
  • 182 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Al minut 34 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Eduardo Manuel Orduña va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 181 Minuto 35 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Santeri Nuorivaara de Hormigas l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 35 de partit.
  • 119 Minuto 38 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Uwe Dinkelacker el va rematar Pedro Antonio Remor amb un magnífic cop de cap que va suposar el 0 - 4.
  • 185 Minuto 66 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Pelle Magnusson, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 5 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 41 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Daniel Styczyński després de 41 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Jaume Pinós va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 15 (Tarjeta roja directa): Al minut 15 en Fernando Marín Martínez va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 31 (Tirita (médico)): Siro Nesti es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.