Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Recreativo Tojeño (120374) - Atlético Guatrixeño (1368891) » 455273924: T42/R1

Copa 455273924 Información oficial sobre el partido 455273924 en Hattrick

25.12.2013 12:30:00
Copa: Temporada 42 / Ronda 1

U.E.T. Alineación oficial del equipo 'U.E.T.' en el partido 3 - 5 Atlético Guatrixeño Alineación oficial del equipo 'Atlético Guatrixeño' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
U.E.T. Alineación oficial del equipo 'U.E.T.' en el partido 1 - 2 Atlético Guatrixeño Alineación oficial del equipo 'Atlético Guatrixeño' en el partido
Tiene suerte 1.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,7 % 9,0 % 68,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.E.T.

Goles Goles

  • 101 Minuto 46 (Gol por el centro): Al minut 46, Alexander Felix Gandersheim es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 2, reduint la distància pels locals.
  • 110 Minuto 74 (Gol de falta): Una falta al minut 74 va proporcionar un lliure directe al U.E.T.. Roger Coll va cargolar la pilota per la dreta de la tanca defensiva i la va fer entrar arran de la creueta, lluny de l'abast del porter, aconseguint així l'empat a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Roger Coll va estar a punt de marcar al minut 13 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 211 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Roger Coll hauria d'haver estat gol al minut 58 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 211 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Al minut 68, Damián Gorostiaga quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 222 Minuto 116 (Ocasión por la izquierda): En Yisgav Kafri va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de U.E.T., Roger Coll, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 2 al marcador.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de U.E.T., Sadegh Momtaz, col·locà la pilota just a les mans d'en Vittorio Orsini. El marcador: 3 - 3.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Pieter-Jan Kras de U.E.T. anava molt fort i col·locat però Vittorio Orsini no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 3 - 4.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de U.E.T. Damián Gorostiaga va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.

Atlético Guatrixeño

Goles Goles

  • 170 Minuto 9 (Gol de falta): Iván Villafruela va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 9. 0 - 1 per a Guatrixeño.
  • 182 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Al minut 27, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Riewerd Stekelenburg va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 34 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Scottie Ward. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 273 Minuto 99 (Ocasión por la derecha): Mauro Vivas Guerrero va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Mehmet Akbaş, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 66, Riewerd Stekelenburg de Guatrixeño va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Guatrixeño Eduardo Miguel Conde no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Mehmet Akbaş es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 3.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): En Mauro Vivas Guerrero anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 4 per a Guatrixeño.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Gaethan Robijns de Guatrixeño, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Mehmet Akbaş en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 5.