Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CF Trimendus (1459212) - Doom Assault R.C.D. (118032) » 455273881: T42/R1

Copa 455273881 Información oficial sobre el partido 455273881 en Hattrick

25.12.2013 12:30:00
Copa: Temporada 42 / Ronda 1

Rosillo's Team Alineación oficial del equipo 'Rosillo's Team' en el partido 0 - 7 Doom Assault R.C.D. Alineación oficial del equipo 'Doom Assault R.C.D.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Rosillo's Team Alineación oficial del equipo 'Rosillo's Team' en el partido 0 - 6 Doom Assault R.C.D. Alineación oficial del equipo 'Doom Assault R.C.D.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rosillo's Team

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Simplício Correia va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 32 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 202 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Passaven 63 minuts quan Célio Pereira des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Egoitz Munditibarrementeria de Rosillos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 88 (Tirita): Passats 88 minuts de joc, en Célio Pereira de Rosillos va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Doom Assault R.C.D.

Goles Goles

  • 185 Minuto 4 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 4 minuts, el tirador de faltes del Assault va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Axel Guillemin, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 17 (Gol por el centro): Al minut 17, David Antonio Ena va augmentar l'avantatge de Assault a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 182 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Al minut 29 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Jan Brzoň va ser l'anotador del 0 - 3.
  • 184 Minuto 33 (Gol de penalti): Al minut 33 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Jakob Koellner va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 4.
  • 181 Minuto 57 (Gol por el centro): David Fariñas de Assault va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 5 al minut 57. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 185 Minuto 79 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Assault van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en David Fariñas va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 6 pujava al marcador.
  • 118 Minuto 82 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 82, Vladimir Vasilescu va pentinar un córner cap al segon pal que Guillerme Alborés va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 7.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Axel Guillemin quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de José Mateus Ferreira Godinho, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Guillerme Alborés va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.