Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

adaptados (489599) - GigiMeroni (1587770) » 455273815: T42/R1

Copa 455273815 Información oficial sobre el partido 455273815 en Hattrick

25.12.2013 12:30:00
Copa: Temporada 42 / Ronda 1

adaptados Alineación oficial del equipo 'adaptados' en el partido 3 - 5 Alfaro Alineación oficial del equipo 'Alfaro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
adaptados Alineación oficial del equipo 'adaptados' en el partido 3 - 6 Alfaro Alineación oficial del equipo 'Alfaro' en el partido
Tiene un resultado normal 2.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,4 % 2,5 % 81,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

adaptados

Goles Goles

  • 121 Minuto 21 (Gol por el centro): Al minut 21 els aficionats van embogir quan en Anis Rachdi va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de adaptados.
  • 119 Minuto 86 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Oswald Schäufle va treure un córner llarg cap al segon pal que en Lábaro Poyatos, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 2 - 5.
  • 101 Minuto 87 (Gol por el centro): Al minut 87, Lábaro Poyatos es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 3 - 5, reduint la distància pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Dalibor Černík va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 218 Minuto 74 (Ocasión evento especial córner peinado): Dalibor Černík quasi marca en una jugada assajada de córner que Pedro Paulo Carneiro Santos havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 204 Minuto 78 (Ocasión de penalti): En Oswald Schäufle va errar un llançament des del punt de penal al minut 78. Durant la resta de partit va sentir algun xiulet des de la grada.

Alfaro

Goles Goles

  • 162 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 35 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Afdal Makhit de Alfaro marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 173 Minuto 40 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 40, quan Élber Gouveia va posar els visitants Alfaro per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.
  • 181 Minuto 64 (Gol por el centro): Al minut 64, Afdal Makhit va augmentar l'avantatge de Alfaro a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 184 Minuto 71 (Gol de penalti): Passaven 71 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Afdal Makhit va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 181 Minuto 85 (Gol por el centro): Alejandro Ginés va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 85, i va fer pujar el 1 - 5 per a Alfaro.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Alejandro Ginés, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 85 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Alfaro va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 38, Élber Gouveia de Alfaro va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 80 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Élber Gouveia va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Alfaro va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 41 (Lesión leve): En Rubén Marina ocupà el lloc d'en Ernesto Rueda al 41 minuts, dos minuts després que el jugador de Alfaro quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.