Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Egabrense (1462456) - San Fernando C.D. (773969) » 455273168: T42/R1

Copa 455273168 Información oficial sobre el partido 455273168 en Hattrick

25.12.2013 12:30:00
Copa: Temporada 42 / Ronda 1

F.C. Egabrense Alineación oficial del equipo 'F.C. Egabrense' en el partido 0 - 6 Iraq-Spain Alineación oficial del equipo 'Iraq-Spain' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. Egabrense Alineación oficial del equipo 'F.C. Egabrense' en el partido 0 - 1 Iraq-Spain Alineación oficial del equipo 'Iraq-Spain' en el partido
Tiene un resultado normal 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Egabrense

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 37 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 37, un contraatac del Egabrense no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Josep Miquel Fuset perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 242 Minuto 41 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 41 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Ľuboš Vrubeľ, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 242 Minuto 64 (Ocasión de contra por la izquierda): Egabrense van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 64, però Walter Giorgio Ananio va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 23 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Egabrense puguin veure en Pepijn Hulskers jugant de nou; ja que al minut 23 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Artibai Asurabarrena el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 34 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Juan Carlos de Rada no li va importar gens ni mica.

Iraq-Spain

Goles Goles

  • 171 Minuto 32 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Nediljko Radeljić que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Iraq-Spain.
  • 183 Minuto 69 (Gol por la derecha): Muhammet Tevfik Yarlığ va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 181 Minuto 80 (Gol por el centro): Al minut 80, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Muhammet Tevfik Yarlığ va augmentar l'avantatge de Iraq-Spain a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 115 Minuto 86 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Xacinto Faraldo era molt més ràpid que el defensa Juan Carlos de Rada. Al minut 86, el jugador de Iraq-Spain va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 0 - 4.
  • 183 Minuto 87 (Gol por la derecha): Al 87 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Iraq-Spain augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Cláudio Sermenho es rifés el porter i marqués el 0 - 5.
  • 181 Minuto 88 (Gol por el centro): Tom Rønnov va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 88, i va fer pujar el 0 - 6 per a Iraq-Spain.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Muhammet Tevfik Yarlığ de Iraq-Spain va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 36 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 79 (Evento clima: sol, K.O. rápido): En Daniel Ljungman maleïa els dies de forta calor, perquè sabia que afectava al seu rendiment.