Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gang United (490719) - el bar de moe III (779997) » 455271344: T42/R1

Copa 455271344 Información oficial sobre el partido 455271344 en Hattrick

25.12.2013 12:45:00
Copa: Temporada 42 / Ronda 1

Frente Popular de Judea Alineación oficial del equipo 'Frente Popular de Judea' en el partido 1 - 3 el bar de moe III Alineación oficial del equipo 'el bar de moe III' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Frente Popular de Judea Alineación oficial del equipo 'Frente Popular de Judea' en el partido 1 - 2 el bar de moe III Alineación oficial del equipo 'el bar de moe III' en el partido
Tiene un resultado normal 1.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,7 % 5,9 % 73,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Frente Popular de Judea

Goles Goles

  • 136 Minuto 37 (Gol evento especial inexperiencia rival): Adel Bazgir va deixar patent la seva inexperiència al minut 37, quan mitjançant una errada de principiant va regalar la pilota al rival i Baszza Iraqui va marcar sense oposició, posant el marcador a 1 - 0 per a Popular.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 10 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 10, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En Enrique Indacoechea sempre els tira per la dreta i en Angel Herrera, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.
  • 223 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Al minut 70 es va veure una gran oportunitat per a Popular per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Carlos Sequero, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 105 (Ocasión por el centro): En Carlos Sequero del Popular ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Riccardo Musoni de Popular va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Baszza Iraqui.
  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 73, Souha El-Bakach de Popular va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Dylan Faucher de Popular la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 74 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Riccardo Musoni tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Popular Carlos Sequero va intentar enganyar Angel Herrera amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 1 - 1.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Baszza Iraqui va xutar fora per a Popular, el marcador es va quedar igual: 1 - 1, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Popular Alberto Goiri, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Angel Herrera. El marcador continuava 1 - 2.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): Enrique Indacoechea de Popular va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 1 - 3.

el bar de moe III

Goles Goles

  • 162 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Eike Reitmaier per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Janusz Drabik quasi aconsegueix empatar per bar al minut 40, però Jean-Marie Glaesener va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 272 Minuto 96 (Ocasión por la izquierda): Micha de Visser va marcar al minut 96 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Eike Reitmaier es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 62 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Eike Reitmaier de bar va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 56 (Lesión): Leif Ullestad no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Micha de Visser.
  • 093 Minuto 76 (Lesión (no subst.)): Desafortunadament per a bar, Janusz Drabik va caure lesionat al minut 76, el dolor li impedia continuar jugant. Però a la banqueta no hi havia ningú que pogués sortir a jugar i l'equip es va quedar amb un jugador menys.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 103 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Adel Bazgir. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de bar, Gennady Ismatov, col·locà la pilota just a les mans d'en Jean-Marie Glaesener. El marcador: 1 - 1.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): En Jacek Zbaraszewski anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 1 - 2 per a bar.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de bar Adel Bazgir no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Jean-Marie Glaesener es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 1 - 3.