Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CLOONEY F.C (1366719) - NL COLINES (122279) » 455270312: T42/R1

Copa 455270312 Información oficial sobre el partido 455270312 en Hattrick

25.12.2013 12:45:00
Copa: Temporada 42 / Ronda 1

CLOONEY F.C Alineación oficial del equipo 'CLOONEY F.C' en el partido 0 - 3 Cagones F.C. Alineación oficial del equipo 'Cagones F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
CLOONEY F.C Alineación oficial del equipo 'CLOONEY F.C' en el partido 0 - 7 Cagones F.C. Alineación oficial del equipo 'Cagones F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CLOONEY F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 27 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de CLOONEY va anar a parar a la dreta de l'atac on en Jacobo Soler, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de CLOONEY va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Juan Francisco Venet, però el porter rival va fer una gran aturada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 71 (Lesión leve): CLOONEY va fer una substitució al minut 71. Cherardo César va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Francisco Escurra.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 48 (Evento clima: sol, K.O. potente): Juan Francisco Venet estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.

Cagones F.C.

Goles Goles

  • 171 Minuto 44 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en José Alberto Ezcarte que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Cagones.
  • 181 Minuto 79 (Gol por el centro): Al minut 79, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Raúl Zalvide va augmentar l'avantatge de Cagones a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 87 (Gol por el centro): Al minut 87, Gonzalo Olmedo Halcón va augmentar l'avantatge de Cagones a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Cagones va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Raúl Sotolongo va desviar el xut final de Martín Pellón després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 285 Minuto 32 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Cagones la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 272 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Cagones que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en José Suanzes, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 281 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Al minut 64 de partit, José Alberto Ezcarte va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.