Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bruce Gladiators Reloaded (1589526) - Autobús FC (47899) » 455270092: T42/R1

Copa 455270092 Información oficial sobre el partido 455270092 en Hattrick

25.12.2013 12:45:00
Copa: Temporada 42 / Ronda 1

Hybryth C.F. Alineación oficial del equipo 'Hybryth C.F.' en el partido 0 - 4 locos x el suicidio II Alineación oficial del equipo 'locos x el suicidio II' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Hybryth C.F. Alineación oficial del equipo 'Hybryth C.F.' en el partido 0 - 9 locos x el suicidio II Alineación oficial del equipo 'locos x el suicidio II' en el partido
Tiene un resultado normal 0.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un gafe que te cagas
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hybryth C.F.

locos x el suicidio II

Goles Goles

  • 185 Minuto 34 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Francesco Impellizzeri, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 181 Minuto 36 (Gol por el centro): Pierre-Marie Delahaye de suicidio va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 36. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 74 (Gol por el centro): Al minut 74, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Achille Cingolani va augmentar l'avantatge de suicidio a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 182 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 85 de partit va donar a suicidio l'avantatge per 0 - 4. Lourenço Reis en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Es duien 9 minuts de partit jugats quan Francesco Impellizzeri va estar a punt de posar per davant a suicidio amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Josef Peer va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Pierre-Marie Delahaye va marcar al minut 31 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 284 Minuto 47 (Ocasión de penalti): Klaudiusz Basista de suicidio va fallar un penal al minut 47. El seu xut va sortir sense potència i el porter només va haver d'ajupir-se a recollir la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alfredo Biancolilla de suicidio va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Boleslav Manakin de suicidio es va emportar una amonestació al minut 73 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 11 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 11 de partit, quan un jugador de suicidio, en Francesco Impellizzeri, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.