Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PALAMOSKY (440673) - Gimnàstica Granota (485941) » 455269760: T42/R1

Copa 455269760 Información oficial sobre el partido 455269760 en Hattrick

25.12.2013 12:45:00
Copa: Temporada 42 / Ronda 1

F.C Guinarbronx Alineación oficial del equipo 'F.C Guinarbronx' en el partido 1 - 4 Gimnàstica Granota Alineación oficial del equipo 'Gimnàstica Granota' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
F.C Guinarbronx Alineación oficial del equipo 'F.C Guinarbronx' en el partido 1 - 8 Gimnàstica Granota Alineación oficial del equipo 'Gimnàstica Granota' en el partido
Tiene un resultado normal 0.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C Guinarbronx

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 26 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Giovanni Caterisi va superar els defenses rivals per velocitat al minut 26 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 15 (Lesión leve): En Marc de Palau ocupà el lloc d'en Guillermo Cost al 15 minuts, dos minuts després que el jugador de Guin. quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 090 Minuto 51 (Tirita): Al minut 51, Pelegrí Guardiola de Guin. es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 091 Minuto 64 (Lesión leve): Willfried Dominik de Guin. va abandonar el terreny de joc després de 64 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Ángel Senis va entrar en el seu lloc.

Gimnàstica Granota

Goles Goles

  • 171 Minuto 23 (Gol por el centro): Amb 23 minuts jugats, Ignacio Hipólito de Gimnàstica va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 109 Minuto 29 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): La gentada va començar a esbroncar i a maleir el nom de Filip Friedel després que enviés una passada llarga entre la seva propia defensa al jugador de Guin. Isidro Antolínez, que va creuar la pilota al pal oposat del porter materialitzant el 1 - 1.
  • 172 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Passats 30 minuts de partit, Gimnàstica es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Carlos Sanz es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 181 Minuto 48 (Gol por el centro): Sipko de Lang de Gimnàstica va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 48. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 50 (Gol por el centro): Pietro Claudio Manzonetto va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 50, i va fer pujar el 1 - 4 per a Gimnàstica.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 49 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Gimnàstica a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Sipko de Lang va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 280 Minuto 64 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 64 per Carlos Baliño va anar a parar a la creueta.