Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fundicion la Celsa FC (438011) - CALLOSA DEPORTIVA CF (489019) » 455269488: T42/R1

Copa 455269488 Información oficial sobre el partido 455269488 en Hattrick

25.12.2013 12:45:00
Copa: Temporada 42 / Ronda 1

Avispados Alineación oficial del equipo 'Avispados' en el partido 1 - 2 Sant Pere i Sant Pau F.C. Alineación oficial del equipo 'Sant Pere i Sant Pau F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Avispados Alineación oficial del equipo 'Avispados' en el partido 0 - 3 Sant Pere i Sant Pau F.C. Alineación oficial del equipo 'Sant Pere i Sant Pau F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Avispados

Goles Goles

  • 141 Minuto 80 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Avispados van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 1 mitjançant en Julio César Duany.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 85 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Nemanja Tomić, jugador de Avispados, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 85. Enar Lopez de Aretxaga, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

Sant Pere i Sant Pau F.C.

Goles Goles

  • 172 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Al minut 9 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a SPSP prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Chiel Plasman.
  • 171 Minuto 95 (Gol por el centro): En Tabu Gichonga donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 95 el marcador reflectia el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Després de 30 minuts, Sébastien Châtelain va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Víctor Valdayo va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Bartosz Jałoszyński va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Bartosz Jałoszyński, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 32 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. SPSP va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Julien Plancon va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 51, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 283 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): SPSP quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Baltasar Roldán va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 97 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Baltasar Roldán. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.