Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

dioses del balón (307573) - Barceloneta cf (491945) » 453223246: T41/R5

Copa 453223246 Información oficial sobre el partido 453223246 en Hattrick

02.10.2013 12:00:00
Copa: Temporada 41 / Ronda 5

dioses del balón Alineación oficial del equipo 'dioses del balón' en el partido 1 - 3 Alf Capone Alineación oficial del equipo 'Alf Capone' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
dioses del balón Alineación oficial del equipo 'dioses del balón' en el partido 1 - 1 Alf Capone Alineación oficial del equipo 'Alf Capone' en el partido
Tiene un resultado normal 0.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,0 % 7,7 % 70,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

dioses del balón

Goles Goles

  • 113 Minuto 42 (Gol por la derecha): Els jugadors del dioses amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 42, deixant Luís Nuno Bate en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 109 Minuto 91 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): La gentada va començar a esbroncar i a maleir el nom de Samuel Meister després que enviés una passada llarga entre la seva propia defensa al jugador de Alfil Age Defays, que va creuar la pilota al pal oposat del porter materialitzant el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): dioses va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 43 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Samuel Meister ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): dioses va estar a punt de posar-se per davant al minut 50 però Albert Pallerols va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 286 Minuto 81 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 81, el dioses estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Óscar de Diego va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Albert Miquel Colomer.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Christophe Lambert de dioses la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 43 (Tirita): Al minut 43 de partit, el jugador Axel Neuville de dioses es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Alf Capone

Goles Goles

  • 171 Minuto 38 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Age Defays que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Alfil.
  • 181 Minuto 104 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Akın Alpak de Alfil l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 104 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Kirill Raush de Alfil, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 2, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Al minut 77 de partit, Kirill Raush quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 6 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 6 de partit, quan un jugador de Alfil, en Age Defays, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 094 Minuto 79 (Tirita (médico)): Semblava que Akın Alpak s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.