Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

DIRAZ (313785) - TrasGNSFC (1434893) » 453222840: T41/R5

Copa 453222840 Información oficial sobre el partido 453222840 en Hattrick

02.10.2013 12:00:00
Copa: Temporada 41 / Ronda 5

The localhost mafia Alineación oficial del equipo 'The localhost mafia' en el partido 5 - 3 Awil-Ninurta Alineación oficial del equipo 'Awil-Ninurta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
The localhost mafia Alineación oficial del equipo 'The localhost mafia' en el partido 3 - 0 Awil-Ninurta Alineación oficial del equipo 'Awil-Ninurta' en el partido
Tiene suerte 2.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,0 % 0,1 % 1,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The localhost mafia

Goles Goles

  • 121 Minuto 5 (Gol por el centro): Al minut 5 els aficionats van embogir quan en Ali Gratzer va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de localhost.
  • 119 Minuto 24 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Javier Azpuru va treure un córner llarg cap al segon pal que en Ali Gratzer, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 2 - 1.
  • 106 Minuto 57 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Joan Salvador Querol sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 57 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 3 - 3 al marcador.
  • 121 Minuto 61 (Gol por el centro): localhost va aconseguir el 4 - 3 que desfeia l'empat quan al minut 61 Carles Terradellas va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 134 Minuto 65 (Gol de penalti): localhost va obtenir un penal al minut 65, que va llançar a la perfecció Javier Azpuru. 5 - 3 a favor dels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): localhost va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 29 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Carles Terradellas ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Carles Terradellas de localhost la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Awil-Ninurta

Goles Goles

  • 163 Minuto 11 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 11. L'anotador per Awil va ser Piotr Dulęba, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 161 Minuto 27 (Gol por el centro): Als 27 minuts de partit, David Drundín de Awil va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.
  • 173 Minuto 30 (Gol por la derecha): Al minut 30 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 2 - 3, gràcies a una bona internada de Simeón Rubio Sáez que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 12 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Awil va anar a parar a la dreta de l'atac on en Dirk Salat, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 207 Minuto 67 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Miguel Nandino va enviar un xut des de 40 metres al minut 67, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.