Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atletico Islas Medas (996095) - Antares Starbeers (1434407) » 453063838: T41/R4

Copa 453063838 Información oficial sobre el partido 453063838 en Hattrick

25.09.2013 12:00:00
Copa: Temporada 41 / Ronda 4

Atletico Islas Medas Alineación oficial del equipo 'Atletico Islas Medas' en el partido 1 - 0 Antares Starbeers Alineación oficial del equipo 'Antares Starbeers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atletico Islas Medas Alineación oficial del equipo 'Atletico Islas Medas' en el partido 4 - 0 Antares Starbeers Alineación oficial del equipo 'Antares Starbeers' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Islas Medas

Goles Goles

  • 185 Minuto 48 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Atletico van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Graeme Fairbrace va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 13 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 13 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Messias Trindade Pereira va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 236 Minuto 68 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Cristian Senoba va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 68 de joc.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78, Graeme Fairbrace gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Francisco Madrona va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): George Rivero de Atletico va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Santeri Havula de Atletico va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 83 (Lesión leve): Jesse Sarnola de Atletico va abandonar el terreny de joc després de 83 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. İsmail Yalın va entrar en el seu lloc.

Antares Starbeers

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Al minut 58 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Juan Eduardo Treviño va fer una jugada per la banda esquerra, però Gerard Masdefiol va aturar el seu xut.
  • 262 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Starbeers va estar a punt d'empatar al 74 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Emilio Navarro que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Lesiones Lesiones

  • 093 Minuto 67 (Lesión (no subst.)): Desafortunadament per a Starbeers, Felipe Español va caure lesionat al minut 67, el dolor li impedia continuar jugant. Però a la banqueta no hi havia ningú que pogués sortir a jugar i l'equip es va quedar amb un jugador menys.
  • 090 Minuto 84 (Tirita): Passats 84 minuts de joc, en Pedro Moragas de Starbeers va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.