Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

la seta (1592255) - Spurs de Barcelona (992486) » 453063792: T41/R4

Copa 453063792 Información oficial sobre el partido 453063792 en Hattrick

25.09.2013 12:00:00
Copa: Temporada 41 / Ronda 4

la seta Alineación oficial del equipo 'la seta' en el partido 0 - 3 Spurs de Barcelona Alineación oficial del equipo 'Spurs de Barcelona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
la seta Alineación oficial del equipo 'la seta' en el partido 0 - 2 Spurs de Barcelona Alineación oficial del equipo 'Spurs de Barcelona' en el partido
Tiene un resultado normal 0.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,3 % 0,1 % 96,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

la seta

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Juan Ignacio López de Haro de seta amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Torbernt Svensson.
  • 512 Minuto 83 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Torbernt Svensson de seta per doble groga al minut 83.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 76 (Lesión leve): En Manuel Pardo Melón de seta va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Christian Liljenell va prendre el seu rol al minut 76.

Spurs de Barcelona

Goles Goles

  • 173 Minuto 24 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Norbert Klaus va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 183 Minuto 74 (Gol por la derecha): Al 74 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Barcelona augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Farhad Zandi es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): Norbert Klaus va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 82, i va fer pujar el 0 - 3 per a Barcelona.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 6 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Thorsten Daiminger marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Farhad Zandi que va xutar a fora per molt poc.
  • 281 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Norbert Klaus va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Bert Serracana de Barcelona va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 44 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Ahamed Abed-Yaseen es va quedar sol davant del porter, al minut 87. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 32, Farhad Zandi de Barcelona va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 44 (Tirita (médico)): Ramón Conchillos va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Barcelona estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 86 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Mariano David Ciliberto no li va importar gens ni mica.