Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Manel F.C (798395) - El Barón de la Birra (1338717) » 452899764: T41/R3

Copa 452899764 Información oficial sobre el partido 452899764 en Hattrick

18.09.2013 12:00:00
Copa: Temporada 41 / Ronda 3

Real Manel F.C Alineación oficial del equipo 'Real Manel F.C' en el partido 3 - 1 El Barón de la Birra Alineación oficial del equipo 'El Barón de la Birra' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Real Manel F.C Alineación oficial del equipo 'Real Manel F.C' en el partido 4 - 0 El Barón de la Birra Alineación oficial del equipo 'El Barón de la Birra' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Manel F.C

Goles Goles

  • 124 Minuto 18 (Gol de penalti): Corria el minut 18, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Manel s'avançava en el marcador després que en Robert Ridaura xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 121 Minuto 39 (Gol por el centro): Al minut 39 els aficionats van embogir quan en Bart Van Vugt va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Manel.
  • 132 Minuto 48 (Gol por la izquierda): En Bart Van Vugt va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): El jugador local Felix Elwell per poc que no incrementa el marcador al minut 28. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Walter Cortegiano va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Tore Øverli una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 40, però una magnífica aturada de Walter Cortegiano va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Walter Cortegiano al minut 76 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Tore Øverli va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): En Josele Caldentey, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Felix Elwell.
  • 514 Minuto 83 (Tarjeta roja directa): Al minut 83, Jens Peter Bramming de Manel va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 36 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Bart Van Vugt no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

El Barón de la Birra

Goles Goles

  • 142 Minuto 34 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 34 minuts quan Dorin Niţă va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 1 per a Barón.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 35 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Francesco Martinetti ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 2 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Immo Zarbalis ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.