Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FCAFE (1596454) - Atlético Talavera (312756) » 452899381: T41/R3

Copa 452899381 Información oficial sobre el partido 452899381 en Hattrick

18.09.2013 12:00:00
Copa: Temporada 41 / Ronda 3

Guardia CD Alineación oficial del equipo 'Guardia CD' en el partido 2 - 1 _Atlético Talavera_ Alineación oficial del equipo '_Atlético Talavera_' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Guardia CD Alineación oficial del equipo 'Guardia CD' en el partido 0 - 1 _Atlético Talavera_ Alineación oficial del equipo '_Atlético Talavera_' en el partido
Tiene suerte 0.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,3 % 1,0 % 86,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Guardia CD

Goles Goles

  • 142 Minuto 28 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 28 minuts quan Mario Eiravella va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 0 per a Guardia.
  • 138 Minuto 99 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Cojoncio Barizo arribés a peus de Mario Eiravella, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Guardia el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): En Valeriano Valderrábano va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Guardia va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Oscar Leiva va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 69 (Ocasión de contra por la derecha): Guardia van sortir al contraatac amb encert al minut 69, però Marcos Luna no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 241 Minuto 75 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Guardia, l'equip va recuperar la pilota al minut 75 i va contraatacar. En Ricardo Miñano va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 223 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Guardia va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Cojoncio Barizo en un 1 contra 1 amb el porter Antonio Gorostizu, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 243 Minuto 109 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Guardia sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Marcos Luna, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 109 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

_Atlético Talavera_

Goles Goles

  • 116 Minuto 80 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de David Azabache va acabar en una passada genial cap al jugador de Talavera Niceto Uceira, que va marcar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 25 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Víctor Nava haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Talavera al minut 25.
  • 235 Minuto 36 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Niceto Uceira gairebé marca per a Talavera al minut 36 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 261 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Talavera va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Niceto Uceira es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 261 Minuto 68 (Ocasión por el centro): En Manolo Riaño al minut 68 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 263 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Daniel Niza sol davant la porteria al minut 74, però la seva rematada va ser molt fluixa.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pere Lluís Boluda de Talavera es va emportar una amonestació al minut 83 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 96 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ionuţ-Marian Bârcea de Talavera va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 111 (Lesión leve): Després de 111 minuts jugats, Ionuţ-Marian Bârcea es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Godofredo Errea.