Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

pabaroty (1458310) - CD Raposos (1581849) » 452899327: T41/R3

Copa 452899327 Información oficial sobre el partido 452899327 en Hattrick

18.09.2013 12:00:00
Copa: Temporada 41 / Ronda 3

pabaroty Alineación oficial del equipo 'pabaroty' en el partido 2 - 4 Quintana Maria C.F. Alineación oficial del equipo 'Quintana Maria C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
pabaroty Alineación oficial del equipo 'pabaroty' en el partido 5 - 3 Quintana Maria C.F. Alineación oficial del equipo 'Quintana Maria C.F.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
56,4 % 17,9 % 25,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pabaroty

Goles Goles

  • 102 Minuto 66 (Gol por la izquierda): pabaroty va reduir el marcador al minut 66 a 1 - 3 quan Pablo Soto va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 103 Minuto 75 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de pabaroty per la dreta va donar com a resultat un gol de Simon Terekhov al minut 75 que reduïa la distància a 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Al minut 39, Darrell Griffiths arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 213 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 44 minuts, en Darrell Griffiths no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 212 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): El jugador de pabaroty Simon Terekhov quasi va assolir l'empat al minut 47 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 213 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Quantin Lombilla de pabaroty va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 55, però no va estar gaire encertat.
  • 202 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): En Quantin Lombilla de pabaroty es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 82, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 43 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Dragoljub Urošević s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Darrell Griffiths de pabaroty amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Quintana Maria C.F.

Goles Goles

  • 142 Minuto 44 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Crispín Illán de Quintana va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.
  • 182 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Javier Bernat, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 118 Minuto 64 (Gol evento especial córner peinado): En Ladislav Korkut entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Quintana, un peu providencial d'en César Herratiz va situar el 0-3 al panell digital.
  • 182 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 77 de partit va donar a Quintana l'avantatge per 2 - 4. Ladislav Korkut en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 53 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Miklós Fazekas es va comportar com un juvenil al minut 53 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Crispín Illán.
  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Javier Bernat de Quintana va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ladislav Korkut de Quintana la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 84 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Oriol Tomàs va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Jesús Desplá.