Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

purrelas (775061) - Niflheim FC (313830) » 452898995: T41/R3

Copa 452898995 Información oficial sobre el partido 452898995 en Hattrick

18.09.2013 12:00:00
Copa: Temporada 41 / Ronda 3

purrelas Alineación oficial del equipo 'purrelas' en el partido 1 - 2 Hiperdepor Alineación oficial del equipo 'Hiperdepor' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
purrelas Alineación oficial del equipo 'purrelas' en el partido 3 - 1 Hiperdepor Alineación oficial del equipo 'Hiperdepor' en el partido
Tiene mala suerte 2.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,2 % 0,4 % 8,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

purrelas

Goles Goles

  • 112 Minuto 77 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Timo Liuhanen va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 77.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 39 (Ocasión por el centro): purrelas enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 211 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Al minut 63 el purrelas va posar setge sobre la defensa central visitant però en Timo Liuhanen no va estar gens encertat.

Hiperdepor

Goles Goles

  • 141 Minuto 12 (Gol de contra por el centro): Laimonas Turevičius va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Hiperdepor, al minut 12. El marcador va canviar a 0 - 1.
  • 171 Minuto 87 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Jesper Muuga que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Hiperdepor.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 27 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Ronny De Bock. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 243 Minuto 64 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Hiperdepor va anar a parar a la dreta de l'atac on en Laimonas Turevičius, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 272 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Hiperdepor que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Oriol Mompó, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ronny De Bock de Hiperdepor va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Modest Vinyets de Hiperdepor es va emportar una amonestació al minut 88 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 62 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Berto Altamirano, jugador de Hiperdepor, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 62. Oriol Mompó, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.
  • 091 Minuto 86 (Lesión leve): En Rafael Galván ocupà el lloc d'en Patricio Dertycia al 86 minuts, dos minuts després que el jugador de Hiperdepor quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.