Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Katacracks (988650) - Intheghetto (312354) » 452898959: T41/R3

Copa 452898959 Información oficial sobre el partido 452898959 en Hattrick

18.09.2013 12:00:00
Copa: Temporada 41 / Ronda 3

Outlander Alineación oficial del equipo 'Outlander' en el partido 3 - 0 Gold Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Gold  Futbol Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Outlander Alineación oficial del equipo 'Outlander' en el partido 3 - 2 Gold Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Gold  Futbol Club' en el partido
Tiene un resultado normal 3.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
53,4 % 20,5 % 26,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Outlander

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Outlander va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 7 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Barnaba Rosella ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): En Cèsar Mallebrera va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Outlander se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 224 Minuto 72 (Ocasión de penalti): Outlander es va veure beneficiat per la polèmica al minut 72, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però David Hutt va relliscar al moment de fer el xut i el porter Raffael Botta no va tenir cap problema per atrapar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Enrique Daughters de Outlander amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Barnaba Rosella de Outlander la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 36 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Enrique Daughters es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.
  • 513 Minuto 67 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Barnaba Rosella va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 77 (Lesión leve): Després de 77 minuts jugats, Ventura Cuartiel es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Alfredo Quijada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Outlander, David Hutt, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 1 - 0 al marcador.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Ko van Wijk va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 0.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Iago Salazar de Outlander, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Raffael Botta en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 0.

Gold Futbol Club

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Al minut 55 de partit, Cédric Goutte quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): En Bernardo Turchi va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Al minut 75, un refús desafortunat de Santiago Avendaño, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Tristan Mondet no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 82 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Yehoshua Shakrooka ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Santi Pardo Otero va xutar fora per a Gold FC, el marcador es va quedar igual: 1 - 0, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Gold FC Bernardo Turchi, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Santiago Avendaño. El marcador continuava 2 - 0.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Gold FC Manel Cots va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.