Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

turis35 (123960) - pescadilla fc (308033) » 452898770: T41/R3

Copa 452898770 Información oficial sobre el partido 452898770 en Hattrick

18.09.2013 12:00:00
Copa: Temporada 41 / Ronda 3

turis35 Alineación oficial del equipo 'turis35' en el partido 2 - 1 pescadilla fc Alineación oficial del equipo 'pescadilla fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
turis35 Alineación oficial del equipo 'turis35' en el partido 2 - 0 pescadilla fc Alineación oficial del equipo 'pescadilla fc' en el partido
Tiene un resultado normal 2.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

turis35

Goles Goles

  • 122 Minuto 27 (Gol por la izquierda): turis35 prenia la batuta de l'encontre al minut 27, quan en Juris Virkavs va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 124 Minuto 69 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 69 que va permetre a l'equip local marcar el 2 - 1. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Ali İrfan Özakar llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): turis35 va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 19 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Ariel Zfadia ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 233 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Alejandro Tejada va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 221 Minuto 67 (Ocasión por el centro): En Jean-Denis Van Dorpe del turis35 ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Vincenzo Jerry una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 84, però una magnífica aturada de Renato Borroni va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Orçun Atabey de turis35 va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 512 Minuto 85 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Orçun Atabey se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 75 (Lesión leve): En Ali İrfan Özakar de turis35 va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Pablo Maestre Osorio va prendre el seu rol al minut 75.

pescadilla fc

Goles Goles

  • 141 Minuto 32 (Gol de contra por el centro): Carlos Brisson va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, pescadilla, al minut 32. El marcador va canviar a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 66 (Ocasión evento especial córner peinado): Diego Cisneros quasi marca en una jugada assajada de córner que Carlos Brisson havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 285 Minuto 71 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del pescadilla van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Carlos Brisson, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.