Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sel de la peña (118723) - txikixtuli (1368946) » 452898281: T41/R3

Copa 452898281 Información oficial sobre el partido 452898281 en Hattrick

18.09.2013 12:00:00
Copa: Temporada 41 / Ronda 3

SPRINGFIELD EL PI Alineación oficial del equipo 'SPRINGFIELD EL PI' en el partido 2 - 4 Farnós F.C Alineación oficial del equipo 'Farnós F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
SPRINGFIELD EL PI Alineación oficial del equipo 'SPRINGFIELD EL PI' en el partido 2 - 6 Farnós F.C Alineación oficial del equipo 'Farnós F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 1.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,7 % 0,4 % 91,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SPRINGFIELD EL PI

Goles Goles

  • 135 Minuto 23 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Angelo Angemi de SPFLD va demostrar la seva picardia en aprofitar un error defensiu per aconseguir el 1 - 1.
  • 113 Minuto 37 (Gol por la derecha): Després de 37 minuts de partit, Aleksa Bajević igualava per SPFLD en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 11 (Ocasión de falta): En Harald de Tollenaer tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.
  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): En Antonio Moliterni va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 60 (Ocasión por el centro): En Angelo Angemi va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de SPFLD se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 64, Zbigniew Szymczak de SPFLD va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Farnós F.C

Goles Goles

  • 116 Minuto 4 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Isaac Pons sempre és una garantia. Al minut 4, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Dion Pajé marcar el 0 - 1 per al Farnós.
  • 171 Minuto 36 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 36, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Isaac Pons es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 171 Minuto 62 (Gol por el centro): En Isaac Pons donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 62 el marcador reflectia el 2 - 3.
  • 183 Minuto 72 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 72, Farnós va augmentar el seu avantatge a 2 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Pablo Vandoma.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Boris Czarnietzki-Weiss va marcar al minut 40 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 282 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Al minut 66 Benjamin Richard va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Pablo Vandoma, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 283 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Pablo Vandoma al minut 76, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 65 (Lesión): Ignacio Marías no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Pablo Vandoma.