Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dark Divinity (490555) - Barberà United FC (122011) » 452897886: T41/R3

Copa 452897886 Información oficial sobre el partido 452897886 en Hattrick

18.09.2013 12:00:00
Copa: Temporada 41 / Ronda 3

Dark Divinity Alineación oficial del equipo 'Dark Divinity' en el partido 0 - 2 Barberà United FC Alineación oficial del equipo 'Barberà United FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Dark Divinity Alineación oficial del equipo 'Dark Divinity' en el partido 2 - 2 Barberà United FC Alineación oficial del equipo 'Barberà United FC' en el partido
Tiene mala suerte 2.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
33,3 % 36,9 % 29,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dark Divinity

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 47 per blocar una centrada d'en Giacomo Mutti va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Divinity.
  • 222 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Divinity va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Alexey Trifonov va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Asser Helm.
  • 223 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Al minut 51 es va veure una gran oportunitat per a Divinity per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per 唐 (Tang) 斯梁 (Siliang), però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 93 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Barlas Berrak va estar a punt d'acabar en gol al minut 93, però el porter visitant Asser Helm va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 26 (Lesión leve): Divinity va fer una substitució al minut 26. Daniel Gallinas va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Ricardo Ribera.

Barberà United FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 95 (Gol por la izquierda): Passats 95 minuts de partit, BarU es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Matthias Augustin es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 181 Minuto 109 (Gol por el centro): Hans Willassen va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 109, i va fer pujar el 0 - 2 per a BarU.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): BarU va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Ireneusz Przetacznik va desviar el xut final de Hans Willassen després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 236 Minuto 67 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en 唐 (Tang) 斯梁 (Siliang) no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Matthias Augustin estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 31, Alejandro Ramiro de BarU va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 53, Fabian Holser de BarU va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Juan Pablo Puyo de BarU va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 102 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Diego Güiza de BarU amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.