Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

sandalia team (121430) - Viking Wolves (1460280) » 452897817: T41/R3

Copa 452897817 Información oficial sobre el partido 452897817 en Hattrick

18.09.2013 12:00:00
Copa: Temporada 41 / Ronda 3

sandalia team Alineación oficial del equipo 'sandalia team' en el partido 1 - 2 famili-five Alineación oficial del equipo 'famili-five' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
sandalia team Alineación oficial del equipo 'sandalia team' en el partido 2 - 1 famili-five Alineación oficial del equipo 'famili-five' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,0 % 2,2 % 15,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

sandalia team

Goles Goles

  • 112 Minuto 76 (Gol por la izquierda): sandalia equilibrava la balança al minut 76. En Donato Martínez Moreno, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 78 (Ocasión de falta): Simeon Yovchev quasi dona a sandalia l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 223 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): sandalia va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Tapio Tuomi en un 1 contra 1 amb el porter Emiliano Spasari, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 31, Alexander Vinokurov de sandalia va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 36 (Lesión): El jugador de sandalia Carlos Alzogaray va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Francesc Fornés va entrar en el seu lloc.
  • 090 Minuto 86 (Tirita): Era el minut 86 quan després d'una dura entrada, el jugador Francesc Fornés de sandalia s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 33 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Eusebio Vizcaya que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.

famili-five

Goles Goles

  • 172 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de famili-five va ser finalitzada des de l'esquerra per Josef Polišenský al minut 5. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 174 Minuto 88 (Gol de penalti): Quan passaven 88 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del famili-five. En Rob Klepper va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Nicolás Vizmanos es va quedar sol davant del porter, al minut 13. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 242 Minuto 26 (Ocasión de contra por la izquierda): famili-five van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 26, però Aleksander Wasilewicz va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 282 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Aleksander Wasilewicz, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 32 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. famili-five va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Tyson Munday va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 34, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 272 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Kalle Marjomaa, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 83 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Francisco Manjárrez.
  • 512 Minuto 35 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Francisco Manjárrez va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 23 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Kalle Marjomaa, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.