Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Can Falguera FC (797185) - WITO F.C: (988666) » 452897533: T41/R3

Copa 452897533 Información oficial sobre el partido 452897533 en Hattrick

18.09.2013 12:00:00
Copa: Temporada 41 / Ronda 3

Torpedo C.F. Alineación oficial del equipo 'Torpedo C.F.' en el partido 5 - 1 extintor Alineación oficial del equipo 'extintor' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Torpedo C.F. Alineación oficial del equipo 'Torpedo C.F.' en el partido 3 - 0 extintor Alineación oficial del equipo 'extintor' en el partido
Tiene suerte 2.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Torpedo C.F.

Goles Goles

  • 122 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Al minut 26 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a TPD va ser Heliodoro Casasoá.
  • 131 Minuto 31 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de TPD va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Tilo Lennox progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 115 Minuto 34 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 34 minuts, Jesús Aliart va superar per velocitat Rafael Sabasquida per posar el 3 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 60 (Gol por la derecha): Enrico Memoli va incrementar l'avantatge de TPD amb el 4 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 74 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de TPD pel centre va donar un gran resultat: el gol de Tilo Lennox va posar el 5 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): TPD va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Jesús Aliart en un 1 contra 1 amb el porter Marcos Ventura, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): TPD va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 16 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Julio Vecilla ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 232 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): En Meysam Baharmast, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Heliodoro Casasoá una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 47, però una magnífica aturada de Marcos Ventura va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): En Enrico Memoli, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Marcos Ventura al minut 71 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Meysam Baharmast va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 15 (Lesión): Jory Jagtmans va sortir coix del terreny de joc, substituït per Manuel Cañeque. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

extintor

Goles Goles

  • 119 Minuto 55 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Xevi Freixe el va rematar Ignacio Torrecillas amb un magnífic cop de cap que va suposar el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 17 (Ocasión de contra por la derecha): Fernando Olmos va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de extintor que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 236 Minuto 73 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Julio Vecilla haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a extintor al minut 73.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Xalo Amarelle de extintor la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 70, Ignacio Torrecillas de extintor va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 58 (Lesión leve): Després de 58 minuts jugats, Paco Anero es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Sergio Servino.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 7 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Fernando Rivero Martín no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.