Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Oneitorrr F.C (438079) - Cumxot Team (776753) » 452897324: T41/R3

Copa 452897324 Información oficial sobre el partido 452897324 en Hattrick

18.09.2013 12:00:00
Copa: Temporada 41 / Ronda 3

Oneitorrr F.C Alineación oficial del equipo 'Oneitorrr F.C' en el partido 5 - 4 Cumxot Team Alineación oficial del equipo 'Cumxot Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Oneitorrr F.C Alineación oficial del equipo 'Oneitorrr F.C' en el partido 0 - 2 Cumxot Team Alineación oficial del equipo 'Cumxot Team' en el partido
Tiene una suerte increíble 0.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,3 % 0,1 % 96,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Oneitorrr F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 31 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Oneitorrr van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Olegas Kochanovskis va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 223 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Oneitorrr per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 81, quan Geert Lohmühle va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 92 (Ocasión por la derecha): Al minut 92 es va veure una gran oportunitat per a Oneitorrr per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Geert Lohmühle, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Geert Lohmühle de Oneitorrr la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Olegas Kochanovskis de Oneitorrr, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Sansón Villamil en un bon llançament des del punt fatídic. 1 - 0.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Oneitorrr Renato Ares no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Sansón Villamil es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 1.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): En Máximo Mendiola anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 2 per a Oneitorrr.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): En Abraham Romero Gordillo anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 2 per a Oneitorrr.
  • 059 Minuto 133 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Oneitorrr Ferran Marfull va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 136 (Penalti marcado): El jugador de Oneitorrr Eleuterio Falces no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Sansón Villamil es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 4.

Cumxot Team

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Sigismondo Mascetti va marcar al minut 4 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 271 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Enrique Patero va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 15, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Renato Ares va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 207 Minuto 25 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Ignacio Castelgali va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 218 Minuto 63 (Ocasión evento especial córner peinado): Eize Lutten quasi marca en una jugada assajada de córner que Hugo Nabeira havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 285 Minuto 71 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Eize Lutten, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 271 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Pedro Vera que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 73 (Lesión leve): En Pedro Vera ocupà el lloc d'en Ahmet Necdet Uçar al 73 minuts, dos minuts després que el jugador de Cumxot quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Cem Akboğa va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 1 - 1.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Cumxot, Enrique Patero, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 2 al marcador.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Cumxot, Sansón Villamil, col·locà la pilota just a les mans d'en Renato Ares. El marcador: 3 - 2.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): El jugador de Cumxot Eize Lutten no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Renato Ares es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 3.
  • 056 Minuto 135 (Penalti marcado): El jugador de Cumxot Ignacio Castelgali no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Renato Ares es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 4.
  • 059 Minuto 138 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Cumxot Hugo Nabeira va intentar enganyar Renato Ares amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 5 - 4.